Mellina depăşeşte recorduri cu „Poza de album”! Vezi ce pregăteşte frumoasa interpretă!

Mellina
Mellina

După ce a lansat piesa “Poza de album”, Mellina s-a făcut remarcată şi aplaudată. Deşi e “nouă” în industria muzicală românească, are ani buni de muncă în spate şi se străduieşte de mult să razbată pe piaţa autohtonă.

În urmă cu câteva luni, toate eforturile solistei au fost recompensate. Frumoasa artistă a lansat piesa “Poza de album”, în colaborare cu Vescan (care a lucrat cu Alina Eremia – „În dreapta ta” sau Kamelia Hora – “Piesa mea prefeată”) şi a semnat cu echipa Mango Records Beneficiind de peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube, în doar două luni de la lansare, piesa se bucură acum şi de un videoclip cu o poveste. Cine e Mellina? Pe numele său adevărat Mădalina Dumitru a ajuns să compună piese atât pentru ea, cât si pentru alţi artişti din ţară sau străinătate.

Mellina
Mellina

A terminat Şcoala Populară de Arte, secţia canto muzică uşoară, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale, însă adevăratul contact serios cu muzica s-a produs în 2011, prin lansarea pieselor “My Life” şi “Can’t Hide”, în colaborare cu băieţii de la That’s Right şi Bogdan Ioan. Artista a compus piese pentru diferiţi artişti din ţară, cât şi din străinătate, precum: Robin DeVille - "Just The Way I Am" (feat. Ivan Garcia) sau Zelish - "I Won't Give Up" & "Forever You & Me”. De asemenea, a compus şi co-produs piesa "We are one" interpretată de Leticia, care a intrat în semifinale la Eurovison Romania 2013. “Poza de album” i-a deschis drumul către succes. A pornit la drum cu speranţe şi iată că după patru ani de muncă, vise şi dezamăgiri, soarele a ieşit în calea Melinei.

Mellina şi Vescan
Mellina şi Vescan

“Tot ce se întâmplă acum e un vis frumos! Mă bucur enorm că piesa a ajuns la inima unui număr impresionant de oameni şi că se bucură de succes. Trebuie să recunosc că am avut emoţii la început. Am crezut că piesa nu va prinde în plină vară, având un mesaj trist, însă lucrurile au mers exact invers, şi acum “Poza de album” se numară printre piesele de top ale momentului", spune Mellina. Hit-ul “Poza de album” i-a adus şi primul premiu important din carieră: “Strongest Message” la RMA 2014! După ce a cucerit întreaga Românie cu hit-ul „Poza de album”, piesa Mellinei şi al lui Vescan le-a adus primul trofeu la cele mai importante premii din România – Romanian Music Awards, la categoria „Strongest Message”. „Am câştigat premiul pentru cel mai puternic mesaj la RMA 2014! Mulţumesc din inimă celor care ne-au votat!”, a scris Mellina pe pagina ei de Facebook . Un record greu de egalat e şi numărul mare de vizualizări ale piesei pe YouTube, aceasta acumulând în mai puţin de două luni, peste 10 milioane de vizualizări!

A cucerit peste 10 milioane de români cu hit-ul “Poza de album”, iar acum are o poveste şi în imagini, nu doar în versuri. Filmările la videoclip s-au desfăşurat în urmă cu două săptămâni la studiourile Castel Film, iar de regie s-au ocupat Richard Stan şi Claudiu Stan de la Vision Production, cei doi realizând numeroase clipuri pentru Puya, Doddy, Connect-R, Red Blonde, şi “În dreapta ta” pentru Vescan. Din distribuţia clipului fac parte câţiva fani ai celor doi artişti aleşi prin intermediul paginilor de Facebook, dar şi câţiva actori români, printre care Vlad Ivanov, Gavril Pătru, Dragoş Stemate, Victoria Dicu, Lari Georgescu, Mihai Bunea în rolul cerşetorului, dar şi Alexandra Băcaoanu, studenta UNATC. Videoclipul e unul emoţionant, iar rapperul spune povestea tristă oricui îl ascultă, pe o bancă într-o staţie de autobuz, iar reacţiile celor care îl ascultă sunt dintre cele mai variate, în timp ce frumoasă artista apare într-o rochie albă care îi pune în valoare şi mai mult prezenţa angelică, Mellina fiind vocea conştiinţei.


    Mellina
Mellina

Acum frumoasa Mellina lucrează la noul single alături de echipa de la Mango Records, ce se anunţă a fi cel puţin la fel de tare ca şi hit-ul “Poză de album”.

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Imagini satelitare din 15 noiembrie arată dinți de dragon și tranșee în Stepne FOTO via Insider
gol japonia spania cm 2022  foto GettyImages 1446200998 (1) jpg
image
image
image
image
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg