Mentorul medicului sinucigaş: «A trecut toate testele psihologice şi a lucrat ca pediatru!»

simeon stalpnicul png
Alexei Miţachi şi Anastasia Cecati au început să se certe chiar de dinainte de nuntăFoto: arhivă personală

În ciuda crimei oribile pe care a comis-o, Alexei Miţachi a convins pe toată lumea că este un om blând şi un bun profesionist, care nu ar fi capabil să ucidă pe cineva sau să-şi ia viaţa, aşa cum s-a întâmplat în tragedia de sâmbătă. Înainte să-şi deschidă propria clinică de stomatologie în Chişinău, tânărul a lucrat cu un reputat dentist care de altfel i-a fost mentor. Dr. Dorin Istrati a povestit la un post tv că Alexei a trecut toate testele psihologice şi nu au fost puţine deloc.

Noi amănunte continuă să iasă la iveală despre cazul şocat de la Chişinău, petrecut sâmbătă după-amiază. Medicul stomatolog Alexei Miţachi şi-a omorât soţia cu un cuţit de bucătărie şi apoi s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul 7. Cei doi erau căsătoriţi de doar jumătate de an, după ce el se îndrăgostise nebuneşte de model. În urma lor a rămas o fetiţă, în vârstă de doar trei săptămâni, care acum va fi luată în grija mamei Anastasiei. Mentorul medicului stomatolog a povestit despre elevul său că era un om blând şi că a fost şocat când a aflat ce a putut să se întâmple în familia lui. "Alexei a lucrat ca medic pediatru şi când spui asta e clar că nu poţi să lucrezi cu copiii dacă nu eşti calm şi blând. El a fost supus unor teste psihologice, aşa cum suntem toţi medicii, şi le-a trecut. Nu au fost puţine deloc. În urmă cu trei-patru ani şi-a deschis propria lui clinică pe care o administra cu fosta lui soţie. Am păstrat legătura. El mai venea pe la mine. Nu mi-am imaginat vreodată ca el să facă aşa ceva", a povestit reputatul stomatolog din Chişinău la emisiunea "Răi, da' buni". 

Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost găsite de poliţişti, care au fost imediat alertaţi de vecini. "Pe numele lui Alexei Miţachi, soţia nu a depus vreodată plângere, dar am aflat şi noi de la vecini că cei doi tineri erau cam scandalagii. Ştim că aceasta familie nu avea o relaţie foarte bună. Se certau foarte des pe diverse motive, ultimul fiind banii", a spus Vlad Burac, ofiţer de presă la Poliţia Chişinău pentru aceeaşi sursă. 

Miercuri (21 februarie) a fost jale mare la Chişinău, cei doi soţi fiind conduşi pe ultimul drum de familiile lor. 

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
oana roman 2 webp
onoriu 12 JPG
anne heche jpg
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ioana ginghina copy jpeg
oana roman 2 webp
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
image png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg