Mesaj emoţionant transmis de Alexandru Ciucu și Alinei Sorescu la aniversarea fiicei lor

image
Elena Carolina a fost vedeta unei şedinţe foto

Elena Carolina, fiica designerului Alexandru Ciucu și a artistei Alina Sorescu, împlinește luni un an.

Micuța a realizat cu această ocazie o ședință foto, iar părinții ei i-au transmis mesaje emoționante, postate pe paginile lor de Facebook, mesaje care au generat un val de felicitări din parte admiratorilor lor. “Elena Carolina împlinește azi 1 an. Nici nu știu când a trecut tot timpul ăsta.... Îmi amintesc că eram în sala de nașteri și am văzut-o cand a luat prima dată contact cu lumea asta. Era mică, avea părul negru și urla ca din gură de șarpe. Maică-sa plângea și mă întreba dacă e totul ok. Și eu nu mai știam unde să mă uit mai repede. La Alina, care era în operația de cezariană, sau la fiica mea care primea primele îngrijiri. Cel mai greu mi-a fost când a trebuit s-o ia pe Carolina si s-o duca în "sala cu bebeluși" pentru că a trebuit să aleg lângă cine să rămân. Am plecat după aia mica pentru că mi se părea mai neajutorată. Am văzut-o prin geamul salonului și, pentru o secundă, am închis ochii....mi se născuse primul copil....iar cand i-am deschis avea deja un an. Chiar nu știu cum a trecut timpul... La mulți ani, iubita mea!”, a scris Alexandru Ciucu pe Facebook.

simeon stalpnicul png
Fericiţii părinţi alături de fiica lor Elena Carolina

“Îngerașul nostru împlinește astăzi 1 anișor!!! Să crești mare, Carolina mea iubită!”, este mesajul pe care Alina Sorescu l-a postat pe rețeaua de socializare.

image
Fericiţii părinţi alături de fiica lor Elena Carolina Foto Arhivă Personală

Elena Carolina a venit pe lume în urmă cu un an, pe 12 ianuarie, într-o clinica privată din București. „Am asistat la naștere de la început până la sfârșit, am fost foarte emoționat. Primele cuvinte pe care le-am spus imediat dupa naștere au fost: ‘Te iubesc! Vă iubesc!’ Sentimentul pe care l-am avut nu se compară cu nimic din ce am simțit până acum”, a declarat Alexandru Ciucu la scurt timp după naștere fetiței sale. A doua zi după naștere, designerul i-a dăruit micuței o stea din Carul Mare. Botezul a avut loc în luna mai la Palatul Mogoșoaia. Special pentru botez, Alexandru Ciucu a adus din Israel apă din Iordan, sfințită, cu care a fost creștinata Elena Carolina.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
Charlene de Monaco
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Blog png
Vladimir Putin si Emmanuel Macron intr-un dialog la o masa lunga la Kremlin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png