Mesajul Andreei Esca pentru fiul ei, care a împlinit 17 ani. Aris s-a luptat și el cu COVID-19. Ce nu știați despre tânărul mai timid al familiei

Ultima actualizare:

    Aris Eram, fiul Andreei Esca, a împlinit 17 aniFoto: Arhivă personală
Aris Eram, fiul Andreei Esca, a împlinit 17 aniFoto: Arhivă personală

Au trecut recent împreună prin lupta cu coronavirusul, iar acum tot împreună serbează ziua de naștere a mezinului familiei Eram, Aris, care a împlinit vârsta de 17 ani.

Andreea Esca, soțul ei, Alexandre Eram și fiul lor, Aris Melkior, au fost identificați pozitiv cu COVID-19, cele mai rele simptome avându-le partenerul știristei.

Andreea, care a revenit de curând și pe micile erane, se simte bine în prezent, asemenea fiului ei, care și-a serbat vineri, 24 iulie, ziua de naștere. 

„La mulți ani, Aris! Nu știu când au trecut 17 ani, dar tare mă faci fericită în fiecare zi! Te iubește mama”, a scris Esca pe contul personal de Instagram, în dreptul unei imagini cu Aris. Chiar dacă mama lui este celebră, iar sora, Alexia, pare că-și dorește să îi calce acesteia pe urme și să devină, la rândul ei, cunoscută, Aris a părut mereu adolescentul „mai timid” al familiei.

Aris Melkior, mezinul familiei Eram, a împlinit 17 ani

Adevărul este că tânărul are multe de arătat, însă nu prea își dorește genul acesta de expunere mediatică. Pentru puștiul în vârstă de 17 ani, elev la Școala Franceză, celebritatea nu este momentan interesantă și își consideră familia cât se poate de normală. Chiar dacă are conturi pe rețelele de socializare, Aris apare mai mult parcă pe paginile mamei și ale surorii lui.

„Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți”. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place”, spunea Aris în urmă cu puțină vreme.

Și în legătură cu acel „ce îi place”, ei bine, puștiul cochetează cu sporturile extreme. Alături de tată lui, Aris a fost fotografiat cu skijetul pe lacul Snagov, acolo unde familia are o vilă de vacanță. De asemenea, tatăl lui are o linie de produse cosmetice care îi poartă numele „Melkior”. Aris îi seamănă părintelui său din multe puncte de vedere, chiar și atunci când vine vorba de aspectul fizic. 

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg