Mesajul dureros al Ancăi Badiu la un an de la moartea fratelui

Ultima actualizare:

    Anca suferă că nimeni nu-i spune din ce cauză a murit Mirceafoto: arhiva personală
Anca suferă că nimeni nu-i spune din ce cauză a murit Mirceafoto: arhiva personală

Timpul nu a reuşit să-i vindece rana adâncă din suflet provocată de moartea în condiţii suspecte a fratelui ei. Anca Badiu este ]ncă afectată de dispariţia lui Mirco pe care îl iubea enorm şi cu care vorbise chiar înainte să se producă nenorocirea. Cântăreaţa a publicat un mesaj sfăşietor pe pagina ei de Facebook la un an de la tragedia care i-a măcinat sufletul.

Viaţa Ancăi Badiu nu va mai fi niciodată la fel. Căntăreaţa care era foarte apropiată de fratele său nu poate depăşi pierderea suferită. În urmă cu fix un an, Mircea Badiu a fost găsit mort în Spania, unde se afla în vacanţă. Deşi artista s-a chinuit să afle ce i-a provocat moartea fratelui său, misterul parcă s-a adâncit şi mai tare. Artista nu şi-a revenit nici acum. "Astăzi este sărbătoarea «Schimbării la Faţă» a Domnului. Şi tot astăzi, se împlineşte un an de când Mircea fratele meu nu mai este printre noi. Îi mulţumesc verişoarei mele Mimi că astăzi a fost alături de mine, la pomenirea de un an, ca reprezentant al familiei. Mircea avea darul de a se face iubit de toţi pentru că el la rândul lui iubea necondiţionat. Cu siguranţă prezenţa lui a lăsat urme în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească pe cel care a adus numai bucurie şi zâmbet în viaţă noastră! Nu te voi uită niciodată dragul meu", a scris cântăreaţa pe contul ei de Facebook.   

Vara trecută, vestea morţii lui MIrcea Badiu cădea ca un trăsnet în familia artistei, care a trăit  şi încă mai are cu multe semne de întrebare. 

"Mircea a spus entuziasmat că a fost promovat ca asistent manager la Kiehl’s, apoi și-a luat o vacanță și a plecat în Spania. L-aim rugat să nu o facă, parcă simțind ce va urma să se întâmple”, mărturisea Anca Badiu.

Cântăreața așteaptă ;i acum rezultatele autopsiei pentru a afla motivul pentru care fratele ei s-a stins din viață. Mama Ancăi a murit la aceeași vârstă ca Mircea, 43 de ani. 

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net