Mesajul dureros transmis de fiica lui Aurelian Preda. ”Este începutul unei noi vieți”

Ultima actualizare:

    Aurelian Preda, alături de fiica sa, Anamaria Rosafoto: arhivă personală
Aurelian Preda, alături de fiica sa, Anamaria Rosafoto: arhivă personală

Anamaria Rosa, fiica de 17 ani a lui Aurelian Preda, solistul de muzică populară care a murit marți, 27 septembrie, la numai 47 de ani, a transmis un mesaj emoționant pe contul personal de Facebook. Adolescenta a fost desemnată de tatăl său, cu limbă de moarte, să-i împlinească o ultimă dorință.

”Tatăl meu, tati meu frumos.Te-am iubit, te iubesc și o să te iubesc toată viața mea! Știu că acolo unde ești îți este mai bine, așa că tot ce îmi rămâne de făcut este să mă rog pentru tine și să fac ceea ce tu din totdeauna ți-ai dorit să fac! Îmi este foarte dor de tine și acesta este începutul unei noi vieți pentru mine, dar știu că ești acolo sus, mă veghezi și îmi ești înger păzitor! Dumnezeu să îl odihnească în pace pe tatăl meu”, a scris Anamaria Rosa.

Aurelian Preda a murit marți, 27 septembrie, într-o clinică privată din Viena, după o luptă de șase ani cu o boală necruțătoare. Solistul primise în urmă cu numai o săptămână vestea că suferea de cancer la pancreas, după ce reușise să învingă cancerul la colon. Preda va fi înmormântat la mănăstirea Dervent și i-a lăsat fiicei sale cartea la care lucra, cu rogămintea de a publica după ce va fi îngropat.

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg