Mesajul emoționant al Andreei Esca pentru fiica ei. Alexia a împlinit 16 ani


    Andreea și Alexia sunt născute în aceeași lunăFoto: arhivă personală
Andreea și Alexia sunt născute în aceeași lunăFoto: arhivă personală

Nu e de mirare de ce Andreea Esca și fiica sa, Alexia, sunt atât de apropiate. În afară de faptul că au între ele legătura de sânge, cele două își sărbătoresc ziua de naștere la același sfârșit de lună. Vedeta tv a împlinit 44 de ani în 29 august, iar în 31 august, Alexia a sărbătorit 16 ani. Ce cadou frumos și-a făcut Andreea în anul 2000!

Știrista este alături de fiica ei indiferent de situație. În vacanțe sunt nedespărțite, la fel ca și la cumpărături. Mai mult, de ceva vreme, Alexia și-a făcut un iubit nou, în persoana protejatului lui Alex Velea, cântărețul Mario Fresh. Esca nu are nimic împotriva acestei iubiri adolescentine. Ba din contră, îi sprijină pe tineri în legătura lor sentimentală, este de acord să-și lase fiica la întâlniri și chiar îl promovează pe Mario pe rețelele de socializare de care își leagă numele și reputația, ceea ce nu poate fi decât un semn bun pentru cariera acestuia, dar și pentru relația cu fata vedetei.

Alexia este astăzi o domnișoară în toată regula
Alexia este astăzi o domnișoară în toată regula

Andreea Esca a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, pentru Alexia, ocazie cu care a și dezvăluit ce poreclă are puștoica ei, dar și prin ce a trecut atunci când a mers la spital să o nască: "Fetița aceasta șugubeață a împlinit astăzi 16 ani!!! Nu știu când a trecut atât de multă vreme. Îmi amintesc doar că pe 31 august 2000 m-am dus la spital doar ca să-i spun ginecologului că am niște crampe de la mâncarea chinezească picantă, consumată cu o seară înainte. El m-a anunțat că voi naște în curând și că nu mai am timp să mă duc acasă. L-am sunat pe Alex și i-am zis că nasc...Apoi, repede, repede pe masa de operație și nu mai știu.... M-am trezit în fire, oarecum cu fața lui Cătălin Radu Tănase în ochi, și nu înțelegeam de ce sunt la serviciu și care e știrea... Au urmat ani și ani de bucurii și distractie alături de acest copil haios, dar și nopți cu febră, urlete la dentist, zile de pomină și discuții fără noimă.... Și viața e abia la început... Ne înțelegem minunat până nu ne mai înțelegem deloc, râdem până plângem și invers, ne sufocăm de drag până fugim una de alta și apoi ne ducem dorul. Cam așa arată relația noastră. Ca orice poveste de dragoste adevarată! La mulți ani , "Magó" !"

George Burcea in Wednesday jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub kamara png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub șerban huidu png
Ada Dumitru  jpeg
cub ana maria mărgean png
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg