Mesajul emoționant al Andreei Esca pentru fiica ei. Alexia a împlinit 20 de ani


    Andreea Esca i-a transmis un mesaj emoționant Alexiei, care a împlinit 20 de anifoto: arhiva personală/Instagram
Andreea Esca i-a transmis un mesaj emoționant Alexiei, care a împlinit 20 de anifoto: arhiva personală/Instagram

La două zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere, Andreea Esca are din nou motiv de petrecere. De data aceasta însă emoțiile sunt mai mari, pentru că vin la pachet cu conștientizarea trecerii anilor. Alexia, fiica ei, a împlinit 20 de ani. Cea mai de succes prezentatoare de știri de la noi a rememorat perioada sarcinii și i-a transmis Alexiei un mesaj emoționant într-un editorial din Alistmagazine.ro.

Sfârșitul verii vine întotdeauna cu o dublă sărbătoare pentru Andreea Esca. Cea mai cunoscută știristă de la noi și fiica ei sunt născute la numai două zile distanță. Luni, 31 august, când Alexia a împlinit 20 de ani, Andreea i-a transmis un mesaj emoționant. ”Alexia Margot, astăzi, când împlinești 20 de ani, vreau să-ți mulțumesc pentru 20 de ani de fericire, împlinire, bucurii, aventuri, distracție, nervi, emoții, discuții, panici, proiecte, hohote de râs, de plâns, satisfacții, dezamăgiri, iubire! Îți mulțumesc pentru cei 20 de ani alături de tine, «montagne russe-ul» meu preferat! Te iubesc și sunt aici pentru orice, oricând! Bine, știu că nu răspund la telefon tot timpul… Dar și tu suni întruna și vorbești muuuuuult”, i-a transmis vedeta într-un editorial publicat în revista online pe care o patronează.

Andreea a rememorat ce a simțit în ziua în care medicul a anunțat-o că este însărcinată. ”Tare fericită m-a făcut acest copil! Pardon… această domnișoară! Când m-a anunțat medicul că sunt însărcinată, pur și simplu urlam de fericire pe stradă. Îmi amintesc perfect cum i-am spus Adinei Goriță, la birou. Știu și unde și cu ce eram îmbrăcată. Nimic în lume nu ar fi putut să mă facă mai fericită! Orice mă întreba oricine, eu răspundeam că sunt însărcinată. Mă simțeam centrul Lumii, cea mai puternică ființă de pe Pământ și cea mai norocoasă.”

Cu o sarcină relativ ușoară, în ciuda senzațiilor mai greu de dus în primele 3-4 luni, când nu putea mânca mai nimic și îi era rău dimineața și seara, cu o pauză – miraculoasă – în timpul știrilor de la ora 19, Andreea a muncit până în ultima zi.

”Mi-am continuat viața normal, fără să îmi modific deloc programul, dar cu o doză maximă de fericire pe chip și în suflet. Am fost la serviciu până în ultima clipă și am dansat până înainte cu două zile, că doar pe 29 era ziua mea. Apoi, pe 30 seara am mâncat de la «chinezesc» niște pui cu alune și altele și pe 31 august dimineața m-am dus pentru un control la spital, că mi se părea că mă doare tare burta de la mâncarea aia picantă de cu seară. Ginecologul mi-a zis ca aceste dureri se numesc contracții, că n-au legătură cu alunele și că rămân să nasc. Restul e istorie…”

Citește și:

Cele mai sexy poze cu fiica Andreei Esca. Alexia și-a dus iubitul la balul de absolvire

Cum a ales Andreea Esca numele pentru fiica ei. Ce variante mai erau pe listă

Asemenea tuturor părinților, Andreea și soțul ei, Alexandre Eram, s-au confruntat cu dificultatea alegerii numelui. Numele ”Alexia Margot” a ieșit câștigător pentru că avea legătură atât cu familia tatălui, cât și cu familia mamei.

”Când am ajuns la alegerea numelui, am trecut în revistă toate variantele care îmi plăcuseră de-a lungul timpului. Mi-am amintit chiar și de o vacanță la mare, cu părinții, când într-un restaurant o mama își striga fetița: «Aluna», și eu am zis că așa o voi boteza pe fetita mea. Au mai fost pe listă: Ariadna, Adnana și Anais. Apropo, știți că mama voia să mă boteze Miruna Solange? Câștigătoare s-au declarat Alexia Margot. M-am gândit la Alexia, pentru că e «fata lui Alex», și Margot, după bunica mea maternă pe care am adorat-o”, a explicat Andreea.

Alexia este deja în anul II de facultate în Anglia, la University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei. Puștoiaca de 20 ani este pasionată de modă și de dansul sportiv, autoarea unui vlog popular și este într-o relație de câțiva ani cu Mario Fresh.

Alexia Eram și-a sărbătorit ziua de naștere cu iubitul ei, Mario Fresh
Alexia Eram și-a sărbătorit ziua de naștere cu iubitul ei, Mario Fresh
Bancnotele care valorează 1800 de lire
bacteria care te poate ucide
Ceapă
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
shutterstock 2130077543 (1) jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg