Mesajul emoționant al lui Fuego pentru Irina Loghin de ziua ei

Ultima actualizare:

    Fuego, alături de Irina Loghin
Fuego, alături de Irina Loghin

Paul Surugiu-Fuego a ținut să-i ureze ”La mulți ani” mamei sale ”adoptive”, Irina Loghin, care azi, împlinește 79 de ani. Artistul i-a transmis un mesaj emoționant.

Aflat în continuare într-un turneu în Canada, Paul Surugiu-Fuego (41 ani) a ținut să-i facă urările de rigoare îndrăgitei interprete de muzică populară Irina loghin, care își sărbătorește azi ziua de naștere. La început de an, Irina Loghin a cântat în turneu cu Fuego, Alina și Romeo de la Alesis, dar și cu Maria Dragomiroiu, însă artista s-a întors acasă mai devreme, pentru a-și serba ziua de naștere cu familia sa.


    Fuego se află în turneu cu Alina şi Romeo de la Alesis
Fuego se află în turneu cu Alina şi Romeo de la Alesis

”An de an, ziua de 19 februarie înseamnă mare sărbătoare pentru folclorul românesc, două imense artiste sărbătorindu-și zilele de naștere - Maria Butaciu Și Irina Loghin! Prima e un munte de autenticitate și înțelepciune, cea de a doua mi-e mama <adoptivă> în cântec și omul alături de care am împărțit, ani și ani, bucata de scena de pe care lumea ne-a aplaudat! Doamna Irina Loghin m-a învățat să prețuiesc muzica populară, cu toate comorile ei, și e parte a sufletului meu, având frumusețe și binețe în glas, care i-au păzit activitatea! Sunt onorat de colaborarea noastră de 12 ani și parcă n-aș putea concepe folclorul românesc fără prezența ei și fără minunatele-i cântece! Nu mai vorbesc de hazul său, de poveștile de viață, de toată istoria sa de legendă! Îi doresc ani îndelungați, în care să mă bucur și eu, la fel ca și publicul român, care o iubește nespus, de prietenia sa! La mulți ani, doamnă Irina Loghin și Maria Butaciu!”, a scris pe Facebook Paul Surugiu-Fuego, aflat la mii de kilometri distanță, tocmai din Canada.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net