Mesajul Lidiei Buble pentru amantul Răzvan: ”Eu sunt o fată cuminte”

Lidia Buble (22 de ani) și Răzvan Simion (35 de ani) au fost surprinși împreună pe stradă
Lidia Buble (22 de ani) și Răzvan Simion (35 de ani) au fost surprinși împreună pe stradă

Lidia Buble a avut, cu siguranță, parte de un an plin. S-a îndrăgostit de o vedetă de televiziune, a reușit să-l smulgă pe bărbatul iubit de lângă familia sa și a lansat o piesă care promite să depășească succesul deja celebrei ”Noi simțim la fel”. Chiar dacă în acest moment Lidia are statutul de amantă a lui Răzvan de la ‘Neața, tânăra de 22 de ani jură că e o fată cuminte.

Noua piesă a Lidiei, ”Le-am spus și fetelor” are, la nici o lună de când a fost lansată pe canalul YouTube, peste patru milioane de viziualizări. Cu o linie melodică plăcută, piesa pare că vorbește despre povestea de dragoste dintre Lidia și Răzvan.  Cântăreața de numai 22 de ani recunoaște de altfel acest lucru. ”Când am pus voce pe piesă erau alte versuri. Și apoi m-am gândit să schimbăm versurile, să fie cu ultimul an din viața mea”, a spus Lidia într-un interviu pentru Music Channel. Iar când artista originară din Deva cântă ”Și a mai trecut un an, și tu ești tot ce am! Destinul ne-a convins că suntem de neînvins”, e clar pentru toată lumea că bărbatul despre care este vorba în propoziție este Răzvan Simion (35 de ani) de la matinalul Antenei 1.


    Lidia Buble (22 de ani) și Răzvan Simion (35 de ani) au fost surprinși împreună pe stradăfoto: CAPS
Lidia Buble (22 de ani) și Răzvan Simion (35 de ani) au fost surprinși împreună pe stradăfoto: CAPS

„Eu sunt o fată cuminte“, povesteşte Lidia despre momentul când s-a îndrăgostit de piesă, „în ciuda a tot ceea ce se scrie de mine“. Răzvan are însă de ce să se teamă: ”Și vreau să spun că mi-a fost dor/ Și le-am spus și fetelor/ Tremur când mă atingi ușor/ Cum o faci le spun doar lor!”, sună mesajul piesei lansate de Lidia.

Lidia și Răzvan s-au cuplat în această primăvară, dar nu au recunoscut niciodată că sunt împreună. Asta deși matinalul de la Antena 1 și-a anunțat separarea de Diana, soția sa, care i-a dăruit doi copii, pe Ianca (10 ani) şi pe Tudor (6 ani), și a fost surprins de fotoreporterii Click! Intrând în blocul în care Lidia locuiește cu chirie.

Aceasta este cea mai recentă piesă cântată de Lidia Buble

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg