Mesajul lui Emil Rengle, după ce a câștigat Românii au talent 2018

Ultima actualizare:

    Emil Rengle a câștigat sezonul 8 "Românii au talent"Foto: Facebook
Emil Rengle a câștigat sezonul 8 "Românii au talent"Foto: Facebook

În premieră pentru țara noastră, emisiunea "Românii au talent" a fost câștigată de un număr de dans. Emil Rengle, coregraf și dansator cu state vechi în profesie, fost colaborator al emisiunilor de mare succes de la PRO TV, precum "Dansez pentru tine", "Vocea României" sau "Uite cine dansează", a plecat acasă cu marele premiu și cu titlul de cel mai talentat român.

În afara celor 120.000 de euro pe care și i-a adjudecat vineri seară, 1 iunie, Emil s-a ales și cu premiul de originalitate de 10.000 de euro. Momentul lui a fost cosiderat unul plin de sensibilitate, cu un mesaj puternic, o declarație de dragoste pentru dans, dar și o poveste a vieții sale, cu momentele de glorie, dar și cu cele în care a trebuit să înfrunte răutăți și greutăți. Îmbrăcat complet în alb, cu tocuri înalte în picioare, dansatorul s-a arătat pe sine însuși, dezgolit de clișee și plin de energie.

"Acest premiu vă aparține vouă, celor care credeți în dragoste și în schimbarea în mai bine. Vă mulțumesc și vă iubesc enorm", a scris Rengle pe rețelele sociale, acolo unde s-au adunat comentarii pozitive, felicitări, dar și mesaje ale celor care au considerat că marele premiu nu ar fi fost acordat pe merit.  

Rengle este de asemenea cunoscut pentru munca sa în calitate de coregraf cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, DJ Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina, Alexandra Stan sau Inna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
batrani ziua internationala a persoanelor varstnice jpeg
image
image
image
image
image
image
cub randi animat gif
delia 2  crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
Banner Iasmina Hill
Anamaria Ferentz v1 1200x931 jpg
betty salam si catalin instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net