Mesajul lui Laurette pentru Ţiriac, după ce a primit două maşini de la firma milirdarului


    31 iulie 2016. Ion Ţiriac a fost  fotografiat de Click!, la Mamaia, alături de mulatra Laurette Atindehou
31 iulie 2016. Ion Ţiriac a fost fotografiat de Click!, la Mamaia, alături de mulatra Laurette Atindehou

A tăcut mâlc în ultimele două săptămâni, după ce a fost surprinsă cu Ion Ţiriac (77 de ani) la mare, dar iată că a venit vremea ca şi Laurette (32 de ani) să spună ceva despre misterioasa relaţie. Nu a fost prea generoasă cu detaliile, dar a lăsat pe Facebook câteva mesaje cu subînţeles.

În plus, după ce fotoreporterii Click! au pozat-o cu cele două maşini primite de la Ţiriac Auto, mulatra a etalat şi ea bolizii pe reţelele de socializare, lăsând de înţeles că face reclamă firmei pe care o deţine magnatul. "Unele lucruri se întâmpla doar în inima ta. Şi trebuie sa le ţii acolo. Împărtăşeşte-le doar cu Dumnezeu, nu cu oamenii", scrie Laurette, după care mai aruncă o vorbă în aer: "Think to yourself (n.r. - gândeşte-te la tine)". Mai mult, în dreptul fotografiei cu Jaguarul alb, fotomodelul a scris, negru pe alb, într-o combinaţie de română cu engleză, "Mulţumesc for beautiful car" ("Mulţumesc pentru maşina frumoasă").

Laurette, cu Fordul de 30.000 de euro
Laurette, cu Fordul de 30.000 de euro

Pe 31 iulie, pe o plajă din staţiunea Mamaia, Laurette a fost fotografiată în compania celui mai bogat român. Cei doi făceau plajă unul lângă celălalt, pe şezlong. Ion Ţiriac e singurul român prezent în Topul Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere de 1,12 miliarde de dolari. La câteva zile după acea escapadă, Laurette a defilat prin Bucureşti cu un Ford Focus ultimul tip, de 30.000 de euro şi cu un Jaguar XE, de 50.000 de euro, ambele maşini fiind de la Ţiriac Auto, după cum se vede pe plăcuţele de înmatriculare.

Laurette, cu Jaguarul de 50.000 de euro
Laurette, cu Jaguarul de 50.000 de euro
FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png