Mesajul lui Ștefan Ciuculescu după ce a fost eliminat de la SURVIVOR 2021. Pe cine vrea în finală


    Ștefan Ciuculescu, eliminat de la Survivor Româniafoto: Kanal  D
Ștefan Ciuculescu, eliminat de la Survivor Româniafoto: Kanal D

Duminică seara, după meciul inedit în care echipele Greciei și României au concurat în echipe mixte, de la Survivor România a fost eliminat un concurent de la Faimoși. Este vorba despre Ștefan Ciuculescu, nominalizat de Zanni.

Meciul eveniment de duminică seara, de la „Survivor România”, în care echipele Greciei și României au concurat în echipe mixte pentru jocul de Recompensă, a fost, urmărit de peste 2 milioane de telespectatori, în minutul de aur, Kanal D fiind lider de audiență pe toate targeturile monitorizate.

În premieră pentru „Survivor România”, aseară s-au reunit echipele „Survivor Grecia” și „Survivor România”. Faimoșilor li s-au alăturat membrii echipei Roșii din Grecia, în vreme ce Războinicii au luptat umăr la umăr cu Albaștrii Greciei. O experiență ieșită din comun, în urmă căreia Echipa Roșie și-a adjudecat reușita, cu scorul de 10-6, primind drept recompensă o cină copioasă la un restaurant din Republica Dominicană. Punctul decisiv a fost înscris de concurentul Ilias, în duelul cu Marius.

Aseară a avut loc și eliminarea lui Ștefan Ciuculescu din competiție, acesta întrunind cele mai puține voturi din partea publicului. Favoriții publicului de săptămâna această au fost Zannidache, în echipa Faimosilor, și Andrei, în echipa Războinicilor. Momentul plecării lui Ștefan a fost unul extrem de emoționant; jucător redutabil, care și-a câștigat respectul coechipierilor și pe cel al adversarilor, acesta a părăsit „Survivor România” cu fruntea sus, în ropote de aplauze. 

Mesajul lui Ștefan Ciuculescu pentru colegi

„Așa cum am spus în urma voturilor, mă așteptam. Îmi pare rău că părăsesc competiția acum că se apropie de final, dar toți avem o ață pe care trebuie să mergem, iar ața mea la Survivor s-a terminat aici, în această seară. Sincer vă spun că nu-mi pare rău că am intrat în această competiție, că am fost așa cum am fost cu bune și cu rele. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc aceste șapte persoane...Toți cei șapte îmi vor rămâne în continuare prieteni.

Nu pot decât să fiu mândru că am făcut parte din cei opt. Este o onoare pentru că am luptat în Dominicană, mă bucur că am avut ocazia să fiu comentat de dumneavoastră. Le doresc celor șapte baftă și sunt bucuros că am avut ocazia să dorm cu voi în baracă și că am împărțit același camp. Elenuș (n.r. Elena Marin), ce-mi doresc de la tine e să te văd în finală și mai lasă gloanțele să treacă pe lângă tine, nu te mai înfige în ele”, a spus Ștefan Ciuculescu, potrivit Wowbiz.ro, înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

Citește și:

Cine e Ștefan Ciuculescu, fotbalistul care vine în locul lui Moroșanu la Survivor? Cum îl imită pe Gigi Becali

SURVIVOR 2021 Cosmin Stanciu, eliminat din cauza problemelor la plâmâni. Zanni a plâns în hohote

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg