Mesajul Monicăi Bârlădeanu, după ce Mihaela Rădulescu i-a luat locul la «Ferma»

Ultima actualizare:
Ce mesaj i-a transmis Monica Bârlădeanu Mihaelei Rădulescu
Ce mesaj i-a transmis Monica Bârlădeanu Mihaelei Rădulescu

Monica Bârlădeanu a transmis un mesaj în mediul online, după ce a fost anunțat că în cadrul noului sezon de la „Ferma” au avut loc câteva schimbări, printre care și înlocuirea sa cu Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

Mihaela Rădulescu a decis să revină la Pro TV, după ce locul său din cadrul juriului emisiunii „Românii au talent” a fost ocupat, din nou, de coregraful și dansatorul Mihai Petre. Vedeta urmează să prezinte, alături de Cristian Bozgan, sezonul cu numărul 4 al îndrăgitei emisiuni „Ferma Vedetelor”, care a beneficiat de câteva schimbări anul acesta și se va numi doar „Ferma”. De asemenea, primii 6 concurenți ai show-ului au fost deja anunțați.

Ce mesaj a transmis Monica Bârlădeanu, după schimbările făcute la „Ferma”

Cum sezonul trecut a fost moderat cu profesionalism de Monica Bârlădeanu, fanii acesteia au tot așteptat o reacție de-a vedetei, care să explice schimbarea făcută de trustul de la Pro TV. Dacă mulți s-ar fi așteptat ca Monica să nu fie mulțumită că a fost „înlocuită”, se pare totuși că aceasta are numai gânduri bune de transmis noii prezentatoare, cu care este, de altfel, și prietenă de ani buni.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt noi prezentatori ai emisiunii
Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt noi prezentatori ai emisiunii

Înaintea Mihaelei Rădulescu, concursul care le are drept protagoniste pe vedetele autohtone a fost prezentat de Iulia Vântur, două sezoane, și de Monica Bîrlădeanu, în sezonul cu numărul 3. Aceasta din urmă a transmis un mesaj în mediul online, după ce s-a aflat că la pupitrul noii emisiuni va afla Mihaela Rădulescu.

„Ferma Vedetelor a fost una dintre cele mai tari experiențe din 2018! Am cunoscut oameni speciali și am legat prietenii pe viață. Astăzi predau mai departe ștafeta unui om pe care îl admir, un profesionist desâvârșit si prietenă de 20 de ani. Am toată siguranța că Ferma n-ar fi putut să ajungă pe mâini mai bune decât ale Mihaelei Rădulescu. Bine ai revenit, Mihaela”, este mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare. 


    Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt noi prezentatori ai emisiunii Foto Instagram
Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt noi prezentatori ai emisiunii Foto Instagram

Cum se va desfășura noul sezon Ferma

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele. Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net