Mesajul Ramonei Gabor despre actrița ucisă cu sânge rece. Născuse acum trei săptămâni

Ultima actualizare:

    Ramona GaborFOTO: Arhiva personală
Ramona GaborFOTO: Arhiva personală

Ştire demnă de scenariul unui film horror. Anastasia Cecati, cântăreaţă şi fotomodel din Republica Moldova, a fost ucisă de soţ la doar trei săptămâni după ce a devenit mămică. Ulterior, bărbatul s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 7 al unui bloc din Chişinău.

Anastasia Cecati, pe numele ei de scenă Anastasia Cia, avea 29 de ani, iar pe 30 ianuarie 2017 devenise mămică pentru prima oară. Potrivit www.adevarul.ro, tânăra a fost găsită duminică, cu plagă înjunghiată în jurul gâtului, în apartamentul în care se afla la momentul tragediei şi copilul cuplului. După ce a comis crima, soţu ei s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şapte. Potrivit Poliţiei, înainte de a se sinucide, bărbatul l-ar fi sunat pe naşul copilului, pentru a-l ruga să aibă grijă de minor.


    Prietenii virtuali ai Anastasiei sunt şocaţi de tragediefoto: Instagram
Prietenii virtuali ai Anastasiei sunt şocaţi de tragediefoto: Instagram

Cumplita veste a şocat-o şi pe Ramona Gabor, care era prietenă cu victima. Anastasia Cecati se mutase de ceva vreme în Dubai, unde lucra la albumul ei muzical, dar şi la o linie de rochii. Sora Monicăi Gabor a scris un mesaj emoţionant pe pagina de Instagram a Anastasiei. “O zi atât de tristă. Această ştire mi-a sfâşiat sufletul. Odihneşte-te în pace, suflet frumos!”. În aceeaşi postare a intervenit ş Monica Gabor: “N-am cunoscut-o niciodată, dar am inima frântă. Am aprins câteva lumânări, putere familiilor să treacă peste această imensă durere”.  

Anastasia Cecati a avut şi o apariţie în "Las Fierbinţi" (PRO TV), însă mai mult a făcut figuraţie decât a jucat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net