Mesajul sfâșietor al fostei soții a lui Andrei Gheorghe: “Iubitul meu...”

Ultima actualizare:

    Andrei Gheorghe și familia lui, cu ani în urmă, la o petrecere organizată de  PRO FMfoto: PRO FM
Andrei Gheorghe și familia lui, cu ani în urmă, la o petrecere organizată de PRO FMfoto: PRO FM

S-au cunoscut în 2007, s-au iubit nebunește, însă în 2014 au plecat pe drumuri separate, parafând finalul iubirii lor cu o ștampilă de divorț. Petruța Gheorghe și Andrei Gheorghe au rămas însă apropiați sufletește, iar mesajul sfâșietor pe care femeia l-a pus pe Facebook, în urmă cu doar câteva minute, dovedește relația specială pe care au avut-o.

“Iubitul  meu care nu mai ești aici... Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar... așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a scris Petruța Gheorghe pe pagina de Facebook a fostului ei soț, unde mesajele celor care l-au iubit și cunoscut curg fără încetare. Petruța Gheorghe are trei copii, dintr-o relație anterioară, pe Maria (19 ani), Katarina (17 ani) și Maximilian (16 ani), pe care Andrei i-a iubit ca pe copiii lui de sânge. Nu a făcut nici o diferență între aceștia și fiica lui, Anastasia (24 de ani), pe care i-a dăruit-o Maria, iubita sa din studenție, de care s-a separat în 2007. În 2014, la un eveniment festiv organizat de PRO Fm și Acasă Gold, Andrei a venit cu Petruța și cu copiii, fiind printre rarele ocazii în care a acceptat să fie fotografiat în sânul familiei. Iar asta pentru că discreția era literă de lege în familia lor.

Petruţa Gheorghe este psihoterapeut de orientare psihanalitică, cu formare în Psihanaliza copilului şi Adolescentului. Este autorul traducerilor „Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani”, de T Berry  Brazelton & Joshua Sparrow, Editura Fundaţia Generaţia, dar şi a „Psihologiei vieţii de zi cu zi”, de Kanneth T. Strongman, Editura Trei. "Eram într-o vreme singura femeie divorțată cu trei copii, pe care o cunoșteam… Este adevărat că tatăl lor a fost și continuă să fie foarte aproape de ei, adică prelua și preia o parte din responsabilități, a rămas într-o legătură permanentă cu copiii, dar aceea a fost formula pe care am crezut-o bună și pentru mine, și pentru copii. Acum, după atâta vreme am certitudinea că și pentru el a fost", povestea Petruța Gheorghe în 2013, într-un interviu pentru www.revistatango.ro.

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, anunță news.ro. Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit decedat luni seară (19 martie), la locuinţa sa din Pipera, iar anunțul la numărul de urgență 112 a fost făcut la ora 22:15. Conform unor surse medicale, decesul s-ar fi produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă. Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg