Mesajul surprinzător al Cristinei Spătar după divorț


    FOTO: Arhiva personală
FOTO: Arhiva personală

A rezistat mult în postura de soție înșelată, a luptat mult să-și salveze căsnicia, iar după divorț a declarat că încă-și mai iubește soțul. Cristina Spătar a pornit joi, 18 august, pe un drum nou, dar a avut nevoie de mult curaj să-și asume statutul de femeie divorțată.

Primele mesaje transmise de Cristina Spătar vin să confirme sentimentele amestecate ale vedetei proaspăt divorțate, după nouă ani de căsnicie. ”Mai bine o dragoste pierdută, decât una neavută”, a scris Cristina pe contul personal de Facebook.

”Este o situaţie dificilă. Un divorţ nu este un motiv de bucurie pentru nimeni, mai ales atunci când ai sentimente pentru persoana respectivă. Evident că-l mai iubesc pe tatăl copilaşilor mei. Cred că o să rămânem prieteni. Acum mă axez pe creşterea copiilor şi pe cariera mea”, declarase Cristina Spătar la ieșirea de la notar, cu numai câteva ore înainte, la ieșirea din notariatul unde parafase divorțul de omul de afaceri Alin Ionescu.

Cristina Spătar, după divorț
Cristina Spătar, după divorț

Cu toate sentimentele față de fostul soț, alături de care își va crește în continuare cei doi copii, Albert (6 ani) şi Aida (4 ani), în aceeași vilă în care au locuit și până acum, Cristina pare deschisă spre ceea ce îi rezervă viitorul. ”În fața noastră sunt lucruri mai interesante decât... cele pe care le-am lăsat în urmă”, a mai scris artista pe Facebook.

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg