Meseriile de bază ale vedetelor. Dan Negru - contabil, Fuego - lăcătuș mecanic, Inna - vânzătoare

image
Fuego are calificare de lăcătuș-mecanic

Vedetele autohtone sunt azi pe cai mari, dar multe dintre ele au lucrat în cu totul alte domenii înainte de a sparge gheaţa în showbiz. Dan Negru a fost contabil la spital, Lidia Buble a muncit ca bonă şi manager de vânzări, iar Paul Surugiu-Fuego are diplomă de lăcătuş-mecanic, chiar dacă nu a profesat nici măcar o zi.

„Tăticul Revelioanelor” de la Antena 1, Dan Negru (49 ani), a terminat un liceu economic în Timişoara, apoi a fost contabil la Spitalul „Victor Babeş” din localitate. Însă cariera lui de contabil s-a terminat repede din cauza unor erori de calcul. A fost retrogradat pe un alt post administrativ şi acest lucru l-a determinat să se îndrepte spre altă meserie. Aşa a ajuns să dea concurs la TVR Timişoara, de unde regretatul producător Valeriu Lazarov l-a propus la cârma unor show-uri de succes.

Nici Paul Surugiu-Fuego (43 ani) nu are aparent nici o legătură cu industria muzicală. Artistul a spus că la bază e lăcătuş-mecanic. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca un artist atât de talentat ca el, care pe deasupra pictează impresionant, să fie specializat într-un domeniu fără nici cea mai mică tangenţă cu arta.

image
Cabral a fost muncitor, paznic și agent de asigurări

Mihaela Rădulescu (50 ani) s-a înscris în tinereţe la patru facultăţi, însă nu a terminat nici una. A studiat trei ani de Educaţie Fizică, doi de Filologie, unul de Psihologie şi alţi trei la Regie. Înaintea carierei din televiziune, Mihaela a lucrat ca instructor de gimnastică aerobică, dar a avut şi meserii cu responsabilităţi uriaşe.

image
Mihaela Rădulescu a practicat taximetria „la negru”

A fost secretara primului purtător de cuvânt al guvernului de după Revoluţie şi şefă de cabinet în Senat. Vedeta a mai fost director la Festivalul Dakino, iar în studenţia ei de nouă ani şi-a câştigat traiul şi ca şoferiţă de taxi „la negru”. Vedeta a spus că nu a avut actele necesare pentru a practica meseria de taximetrist înainte de 1989. Abia după Revoluţie a reuşit să obţină autorizaţia şi să intre în legalitate.

image
Lidia Buble a fost bonă, menajeră și manager de vânzări

Cântăreaţa Lidia Buble (27 ani) provine dintr-o familie cu 11 copii şi a fost nevoită să muncească încă de mică pentru a se descurca. Ea a lucrat ca bonă la Deva, iar după aceea ca manager de vânzări la o reprezentanţă auto. Au fost însă perioade când a lucrat şi ca menajeră pentru 500 de lei pe lună.

image
Inna a muncit ca secretară și vânzătoare

Cabral (43 ani) a jucat în seriale şi a fost gazda mai multor emisiuni de la PRO TV. Înainte de a deveni celebru, el nu s-a dat în lături de la muncă. Încă din liceu, pentru a-şi asigura bănuţii de buzunar, a fost paznic de noapte la un anticariat, dar şi muncitor pe şantier. „Când am vrut să plec cu băieţii la mare şi la munte şi să mă îmbrac mai cu moţ, am descărcat tiruri cu cârca, am lucrat la vulcanizare şi ca paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten al părinţilor mei”, a spus Cabral. După liceu, timp de cinci ani, a fost agent de asigurări.

image
Gina Pistol era cea mai sexy vânzătoare

Iubita lui Smiley (36 de ani), Gina Pistol (38 ani) a cucerit faima odată cu apariţia în revista Playboy. Apoi a jucat în filme, a fost cooptată în trupa Divertis, iar acum prezintă emisiunea „Chefi la cuţite” (Antena1). Puţini ştiu însă că înainte de a veni în Bucureşti, Gina a lucrat ca operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, localitatea ei natală. După ce s-a mutat în Capitală, blonda a fost vânzătoare la un magazin de articole sportive.

image
Dan Negru a fost contabil la spital

Nicoleta Luciu (39 ani) s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor şi se ocupă de creşterea celor patru copii pe care îi are cu soţul ei, Zsolt Csergo (45 de ani). Nicoleta a lucrat ca asistentă medicală la un spital din Bucureşti. „Profesia de bază e de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, la Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult showbiz-ul, dar dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”, a spus Nicoleta Luciu.

image
Dan Negru a fost contabil la spital

Înainte să devină un star internaţional, Elena Alexandra Apostoleanu (34 ani), alias Inna, a fost vânzătoare şi secretară în Mangalia. Ea a lucrat în sezonul estival la tarabele din staţiunile de pe litoral, unde vindea costume de baie, papuci şi umbrele de plajă.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
sistemul de rachete buk foto wikimedia
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf