«Mi-e imposibil să mă desprind de copii, încă depind de mine»

Ultima actualizare:

    Solista a urcat ieri pe scena  concursului “Te cunosc de  undeva!”(Antena 1), unde a  cântat alături de Florin Ristei
Solista a urcat ieri pe scena concursului “Te cunosc de undeva!”(Antena 1), unde a cântat alături de Florin Ristei

Sanda Ladoşi (46 de ani) s-a chinuit ani întregi să devină mămică, trecând prin cinci înseminări artificiale şi trei fertilizări în vitro. Tocmai când spera mai puţin, a rămas însărcinată, iar minunea s-a repetat din nou, după alţi doi ani. Artista ne-a povestit despre grija pe care le-o poartă micuţilor.

Artista, una dintre cele mai sexy şi mai iubite din anii comunismului, a avut o mare dorinţă în viaţă, aceea de a deveni mămică. Visul ei şi al soţului Ştefan Tache (62 de ani) s-a împlinit însă târziu, pe când Sanda avea 37 de ani. L-a născut pe Bogdan, iar mai apoi a venit pe lume şi Ioana, ambii semănând leit cu ea, din punct de vedere fizic.


    Sanda are contract  cu Teatrul de revistă  ”Constantin Tănase”
Sanda are contract cu Teatrul de revistă ”Constantin Tănase”

Recunoaşte că micuţii sunt cei mai importanţi în viaţă: “În ultimul timp, nu am mai fost aşa atentă la felul în care arăt pentru că mi-am pus copiii pe primul loc. Este o vorbă din bătrâni care spune că atunci când îţi dedici ţie timp înseamnă că rupi acele clipe frumoase de lângă copiii tăi care cresc şi au nevoie să fii lângă ei. Însă, chiar şi aşa, începând de anul acesta, m-am mişcat mai mult, dacă stau şi mă gândesc. Asta se datorează simplului fapt că anii au trecut aşa repede pentru că mă uit, eu, ca mamă, cum cresc pe lângă mine. Este o responsabilitate foarte mare, mai ales că vreau să fac totul pentru ei ca să nu îmi reproşez mai târziu că nu le-am oferit ce le trebuia la timp. Este imposibil să mă desprind de micuţi încă 1 - 2 ani pentru că eu îi duc la şcoală, eu îi iau de la şcoală, eu fac cu ei lecţiile, eu îi duc la activităţi, eu îi iau de la activităţi, eu mă ocup de alimentaţia lor, eu le pregătesc de mâncare, este foarte greu. Nu pot să mă îndepărtez foarte tare de casă de ei pentru că eu nu am bunicii care să suplinească lipsa mea”, a spus Sanda Ladoşi pentru Click!

Ea mai cochetează totuşi cu muzica, fiind distribuită într-un spectacol la Teatrul de revistă “Constantin Tănase”.


    Sanda Ladoşi îşi duce  şi îşi aduce zilnic  copiii de la şcoală
Sanda Ladoşi îşi duce şi îşi aduce zilnic copiii de la şcoală

Dar, şi-a făcut debutul şi în jurnalism, la revista online pentru doamne, “femeide10.ro”, lansată de Marina Almăşan. “Am reuşit să mă desprind de casă pentru câteva ore. Nu prea sunt eu cu evenimentele mondene, dar tot ce organizează Marina Almăşan nu am cum să refuz pentru că oarecum sunt agăţată în acest concept, iar pe de altă parte este şi prietena mea de peste 20 de an”, ne-a mai declarat Sanda Ladoşi. Artista a onorat şi invitaţia la emisiunea ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), unde a interpretat câteva piese, alături de Florin Ristei. 

A fost bombă-sexy în Turcia, la Eurovision


    Sanda a făcut furori, în 2004, la  Eurovision, ediţie desfăşurată în Turcia
Sanda a făcut furori, în 2004, la Eurovision, ediţie desfăşurată în Turcia

Sanda Ladoşi a avut o carieră muzicală impresionată, făcând furori cu hit-urile ”Când vine seara”, ”Între noi mai e un pas” sau ”Nu mă iubi”. A fost şi premiată pentru vocea ei de cinci stele, obţinând, în 1988, la Festivalul Mamaia, premiul I la secţiunea Interpretare, iar în 1994, locul al doilea. În urmă cu 12 ani, cântăreaţa a câştigat selecţia naţională pentru Eurovision, cu piesa ”I Admit”. A făcut furori pe scena din Turcia, cu ţinuta ei sexy, dar şi cu trupul de invidiat, lucrat din greu la sala de sport. Sanda se uită cu jind la pozele de atunci, pentru că n-a mai avut timp să reia exerciţiile, dar nu face din asta un capăt de ţară, familia fiind cu mult mai importantă decât imaginea ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net