Mihaela Bilic a dezvăluit care este dieta ei: "Toată viața m-am luptat cu mâncarea"


    Mihaela Bilic a fost invitata lui Marius Tucăfoto: Aleph News
Mihaela Bilic a fost invitata lui Marius Tucăfoto: Aleph News

Medicul nutriționist Mihaela Bilic nu mai are nevoie de nici o prezentare, iar fiecare intervenție publică pe care o are este urmărită cu foaia în față și cu pixul în mână de către cei interesați să slăbească sau să mănânce sănătos. Mihaela Bilic a fost invitata lui Marius Tucă, la Aleph News, și va prezentăm cele mai interesante declarații.

La 49 de ani, Mihaela Bilic are energie și un tonus excelent. S-a tuns bob, și-a păstrat zâmbetul pe buze, iar discuția de joi seara, cu Marius Tucă, în direct la Aleph News, a fost o plăcere și pentru protagoniști, dar și pentru spectatori. Iată cele mai importante sfaturi ale nutriționistului Mihaela Bilic!

Dieta Mihaelei Bilic

  • Nutriționistul Mihaela Bilic a povestit despre dieta ei. „Toată viața mea m-am luptat cu mâncarea pentru păstrarea siluetei, niciodată nu am putut mânca după pofta inimii. Nu am găsit soluția să mâncăm și cât ne-am dori, și să nu punem kilograme în plus. Eu mănânc o singură masă pe zi. Cei care au arderi rapide sau cei care fac sport pot mânca și 2-3 mese. Dacă vrem să slăbim, gustările nu sunt justificate, cele 3 mese cu două gustări sunt pentru copiii în creștere”.
  • „Frafuria nu trebuie să aibă mai mult de 20 de centimetri. Noi am ajuns să mâncăm dintr-un platou. Farfuria idelă trebuie să arate așa: Jumătate - legume, un sfert - proteine (carne, pește, ou) și un sfert carbohidrați (cartofi, fainoase). Făinoasele niciodată mai mult de un sfert, legume cât mai multe. Asta e farfuria ideală. În momentul în care vorbim despre slăbit, din această farfurie dispar carbohidrații”.
  • De asemenea, medicul nutriționist a atras atenția asupra gustărilor dintre mese. „Noi românii înainte nu am avut mâncare și acum este frenezia de a  mânca mult. Nu am fost crescuți la pension, deci până la următoarea masă, gata cu mâncatul. Între mese trebuie să fie pauze de 5-6 ore”.

Ciorba, ideală în diete

  • Mihaela Bilic spune că ar face din ciorba românească un brand de țară. "La masa de prânz eu aș mânca o ciorbă. Suntem români și îmi pare rău că nu folosim ciorba ca pe un aliment prietenos, dietetic. E nevoie de studii din străinătate, care să ne arate că, la ecografie, o ciorba stă de două ori mai mult timp în stomac decât un felul doi consumat cu o sticluță de apă. Sunt așa o mare apărătoare a ciorbei, încât aș face-o brand de țară". Ascultă aici, interviul integral.

Citește și:

Mitul ”stomacului gol”, demontat de medicul nutriționist Mihaela Bilic

Cafeaua – prieten sau duşman? Medicul Mihaela Bilic face lumină

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg