Mihaela Moise, poveste de film cu noul iubit. Mamele lor au murit de cancer, ei s-au îndrăgostit în spital

Mihaela și Valentin au fost uniți de tragediile pe care le-au trăit
Mihaela și Valentin au fost uniți de tragediile pe care le-au trăit

Povestea de iubire a Mihaelei Moise, poreclită Meme, a început în urmă cu un an și jumătate și e demnă de scenariul unui film. Și-a cunoscut logodnicul la spitalul Fundeni, acolo unde fiecare dintre ei își trata mama de cancer. Dintr-o mare tristețe s-au născut cele mai nobile sentimente și iată-i împreună cu gânduri de nuntă!

Zâmbește din nou și este fericită și resemnată că, de acolo de Sus, mama ei se bucură pentru ea. Mihaela Moise, jurnalista care și-a făcut debutul în forță la fosta televizune a lui Dan Diaconescu, OTV, iubește din nou și plănuiește în amănunt nunta.

Bărbatul care o face fericită pe frumoasa brunetă se numește Valentin și este un afacerist român, stabilit de peste un deceniu în SUA. Se iubesc enorm și călătoresc prin toată lumea.

Luna trecută au petrecut o vacanță de vis prilejuită de nunta unui prieten, care s-a desfășurat pe Phi Phi Island. S-au distrat în Thailanda, Hong Kong, Macau și au făcut poze pe plajele superbe. Povestea lor a debutat trist, la spital. În 2016, după ce mama Mihaelei a fost diagnosticată cu cancer, tânăra s-a mutat practic la Fundeni, unde își însoțea mama la tratamentele agresive.

Pe patul alăturat se afla o doamnă, care suferea de aceeași boală cumplită, și pe care o vizita zilnic fiul său, pe nume Valentin. Cele două femei, colege de suferință, s-au împrietenit și vorbeau adesea, însă Meme și Vali nu s-au băgat atunci în seamă. După o vreme au început să discute, însă în calitate de amici și de persoane care împart aceeași suferință: neputința de a-și vedea mama țintuită la pat. Din păcate, tragedia comună i-a unit, pentru că mama lui Valentin s-a stins la scurt timp după ce și-a dat ultima suflare mama jurnalistei (n.r. septembrie 2016). De-atunci sunt împreună, foarte uniți și gata să formeze o familie frumoasă.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png