Mihaela Rădulescu, chef de pomină de ziua ei, cu fiul și iubitul la Monaco

image
Mihaela Rădulescu a petrecut cu Felix Baumgartner de ziua eifoto: arhiva personală/Instagram

Mihaela Rădulescu a ținut-o numai în petreceri. Mai întâi și-a serbat fiul, care a împlinit 17 ani, apoi vedeta a fost ea în centrul atenției. Marți, 3 august, diva a împlinit vârsta de 53 de ani și a avut lângă ea cele mai importante persoane din viața ei, pe Ayan și pe iubitul ei, parașutistul Felix Baumgartner.

Se pare că Ayan și Felix Baumgartner au vrut să o surprindă pe Mihaela și au organizat o masă festivă la un restaurant de fițe din Monaco, stropită cu șampanie scumpă, un tort cu ciocolată, care este preferatul vedetei, iar finalul a culminat cu un foc de artificii pe care aceasta l-a imortalizat și l-a postat pe rețelele sociale.

”Azi am vrut să... simt. Să mă bucur de copil, de bărbat și de... prietenii care mi-au trimis flori, urări faine și atâtea gânduri bune. Ador să am casa plină de flori albe, iubesc să am oamenii dragi lângă mine, mi-e dor de mor de cei din familie care-s prin prea multe șări, dar i-am simțit, auzit și pupat pe toți, chiar și de la distanță”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram, în dreptul unor imagini de la petrecerea de ziua ei.

image
Petrecerea de ziua Mihaelei Rădulescu s-a încheiat cu focuri de artificiifoto: arhiva personală/Instagram

Vedeta nu și-a uitat nici colegii de la PRO TV. ”M-au bucurat mult tpoate semnele de drag de la colegii mei din PRO, de la Masked Singer România, de la foști colegi și de la oameni pe care nu i-am văzut de ani buni. Am avut o zi frumoasă, am trăit-o din plin, am răspuns mai puțin la telefon și mai mult la zâmbetele de la Ayan și de la Felix. Am trăit o zi minunată. Mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la zâmbetul meu de azi”, a mai scris Mihaela, iar zâmbetul ei este destul de larg, semn că a fost o zi pe cinste.

Felix pare și acum îndrăgostit lulea de vedetă, iar relația cu fiul vitreg pare să fie cea mai bună. Ayan este multiplu campion la Muay Thaai (box thailandez), de patru ori campion la Krav Maga și deține o medalie în kickboxing.  

Citește și:

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani: "Ayan e bărbat în toată regula. Învăț să mă dau ușor deoparte”

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
MIG-21 Lancer
grau FOTO Shutterstock
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp