Mihaela Rădulescu dezvăluie rețeta fericirii: «Nu poți străluci dacă nu-ți bate inima tare pentru cineva»!

Ultima actualizare:
Mihaela și Felix sunt împreună de șase ani
Mihaela și Felix sunt împreună de șase ani

Mihaela Rădulescu (51), prezentatoarea emisiunii Ferma, este o femeie împlinită din toate puncteele de vedere. Are o carieră de succes, un fiu cu care se mândrește și trăiește, departe de ochii curioșilor, o poveste de dragoste alături de parașutistul austriac Felix Baumgartner. Cum reușește să facă față programului încărcat, să își păstreze optimismul și să aibă o formă fizică de invidiat? Răspunsurile le-a oferit chiar ea, în cadrul unui interviu acordat publicației Viva!

Mihaela Rădulescu a ajuns la 51 de ani, dar are aceeași energie molipsitoare. Care este secretul trupului sculptat, dar și al optimismului debordant a dezvăluit într-un interviu. Mihaela prezintă emisiunea Ferma și, deși în timpul filmărilor a stricat ținute de mii de euro, acest lucru nu pare să îi fi afectat prea mult buna dispoziție. Ea a dezvăluit cum reușește să facă față provocărilor și care sunt ingredientele unei vieți liniștite. 

Fiul Mihaelei Rădulescu este împătimit al sportului și se antrenează chiar și în curtea casei
Fiul Mihaelei Rădulescu este împătimit al sportului și se antrenează chiar și în curtea casei

Întrebată care este rețeta unei forme fizice bune, Mihaela a dezvăluit că o dietă echilibrată și sportul zilnic sunt elementele-cheie. "Îmi face plăcere să mă dezmorțesc dimineața cu sport, muzică, voie bună, nu doar cu o cafea. Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume".

Așa arată Mihaela Rădulescu, la 51 de ani
Așa arată Mihaela Rădulescu, la 51 de ani

În plus, Mihaela a declarat că este imposibil ca o persoană să strălucească dacă nu se simte împlinită și nu iubește cu intensitate: natura, oamenii și lucrurile simple! "Da, am și eu griji sau probleme, da, am și eu doruri sau dileme, dar am un pozitivism bine antrenat și cred cu tărie că nu poți arăta bine dacă nu ți-e bine. Nu poți străluci dacă nu-ți bate inima tare pentru cineva. Nu poți să ai fără să dai. Nu poți să fii iubit dacă nu știi cine ești și ce poți. Nu poți fi cel mai bun în meseria ta dacă nu continui să înveți, să te adaptezi. Nu poți să fii fericit dacă îți tot pui la îndoială capacitățile. Nu poți crește un copil fără să-l cunoști cel mai bine. Nu poți avea ce visezi dacă visul e încă pe hârtie, într-un sertar. Cam ăsta-i tot secretul, cred. Sau… adevărurile în care cred eu, de fapt", a povestit diva de Monaco, pentru Viva!


    Așa arată Mihaela Rădulescu, la 51 de ani Sursă foto: Arhivă personală
Așa arată Mihaela Rădulescu, la 51 de ani Sursă foto: Arhivă personală

Mihaela Rădulescu: "Nu mai vreau să mă mărit"

De când s-a întros în România, pentru a filma emisiunea "Ferma. Orășeni versus săteni", de la PRO TV, Mihaela Rădulescu a vorbit despre partenerul ei într-un interviu acordat revistei Viva de octombrie: "Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie", a declarat Mihaela pentru Viva.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net