Mihaela Rădulescu explică: «Nu am nicio datorie la stat»

simeon stalpnicul png
Mihaela RădulescuFoto Instagram

Mihaela Rădulescu ar fi fost judecată că ar avea datorii la stat, însă ea a infirmat toate aceste zvonuri, mărturisind că, deși locuiește în altă țară de mai mulți ani, ea își plătește constant datoriile către statul român. Mihaela Rădulescu locuiește momentan în Monaco alături de iubitul său, Felix, și de fiul ei, Ayan.

Jurata de la "Românii au talent" a publicat un mesaj pe Facebook în urma criticilor primite conform cărora ea ar fi datoare tării.

"Dacă interesează pe cineva, nu am nicio datorie către Statul Român. Nu e cazul meu, sunt la zi cu toate plăţile către STAT, plătesc toate taxele şi impozitele pe care trebuie să le plătesc în calitate de cetăţean român, chiar dacă locuiesc de 10 ani în altă ţară. Nu “huzuresc”, ci trăiesc, ca tot omul, o viaţă... cu de toate, şi bune şi rele, muncesc, îmi cresc copilul, iubesc... şi, momentan, fac o pască... cu ciocolată. Trăitul la Monaco nu înseamnă că nu plateşti taxe către ţara de unde provii - România nu are acord comercial în acest sens cu statul Monaco, asa cum au alte ţări. Deci, nu am nicio scutire la nicio plată către Statul Roman, nicio reducere, nicio derogare. Plătesc, milimetric, tot şi nu iau decât în serios orice obligaţie legală, ca cetăţean român", a scris Mihaela Rădulescu.

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
avion american F-16 foto us air force
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png