Mihaela Rădulescu, gafă de proporţii după incendiul din Colectiv

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu a fost atacată dur, în urma fotografiilor publicate la o zi după tragedia din club Colectiv FOTO: Arhiva personală
Mihaela Rădulescu a fost atacată dur, în urma fotografiilor publicate la o zi după tragedia din club Colectiv FOTO: Arhiva personală

Mihaela Rădulescu a fost aspru criticată pe reţelele de socializare, după ce, în cursul zilei de sâmbătă (31 octombrie), a publicat pe contul personal de Facebook mai multe imagini cu ea zâmbind, în condiţiile în care românii sunt îndoliaţi, pentru victimele incendiului izbucnit vineri seară (30 octombrie), în clubul Colectiv.

Mihaela Rădulescu a stârnit valuri de revoltă în mediul virtual, după ce a publicat mai multe fotografii cu ea, afişând un zâmbet larg, la cateva ore după tragedia din club Colectiv, în urma căreia şi-au pierdut viaţa, până în acest moment, 31 de persoane, iar alte 140 sunt internate în spitale, dintre care aproximativ 80 sunt în stare critică.

''Şi totuşi, zâmbetul... Ce minuni face, ce cheie universală e, ce vibraţie bună pune în suflete. Folosiţi-l cât mai des, dacă vreţi o zi bună'', a scris Răduleasca în dreptul fotografiilor, de pe reţeaua de socializare.

Mihaela Rădulescu şi-a făcut mai multe selfie-uri, în care zâmbea larg
Mihaela Rădulescu şi-a făcut mai multe selfie-uri, în care zâmbea larg

Fanii virtuali s-au simţit dezgustaţi de gestul vedetei şi i-au transmis mai multe mesaje, motivând că nu era momentul oportun să publice acele imagini.

''Nu e o zi bună pentru România. Şi poate sunt momente când zâmbetele şi selfie-urile nu sunt oportune. Românii au talent în a-şi plânge morţii?'', ''Cu această tragedie nu cred că e momentul. Sunt părinţi care sunt devastaţi.'', ''Mihaela, ai un zâmbet minunat, dar m-ai dezamăgit. Mi-aş fi dorit să văd culoarea neagră la tine pe pagină, un mic semn că îţi pasă'', ''Câtă răutate. Cu siguranţă, femeia nu a auzit de tragedia întâmplată'', ''Când un gest e atât de neoportun devine chiar o gafă. Acest post ar trebui retras, în semn de respect şi asumare a gafei!'', au fost unele dintre mesajele internauţilor. 

Duminică (1 noiembrie), Mihaela Rădulescu a publicat un mesaj prin care şi+a exprimat condoleanţele pentru familiile victimelor din club Colectiv şi i-a îndemnat pe oameni să ajute atât cât pot.

''Nouă ne pasă. Şi facem ce trebuie făcut. Foloseşte butonul de share şi sufletul. Împreună cu Pro TV şi Crucea Roşie, fiecare dintre noi poate îmbrăţişa o familie care şi-a pierdut un om drag sau o victima încă aflată între viaţă şi moarte. Donaţiile se pot realiza prin transfer bancar la unul dintre conturile deschise la BRD, agenţia Piaţă Română, beneficiar Crucea Roşie Română'', a scris Mihaela, pe contul personal de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
delia colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net