Mihaela Rădulescu îşi cheamă iubitul la «Uite cine dansează»

Ultima actualizare:

    Legată  şi mai mult de PRO TV, unde are acum două emisiuni, Mihaela  şi-a chemat iubitul în România, pentru a-şi mai potoli dorulFoto: Hepta
Legată şi mai mult de PRO TV, unde are acum două emisiuni, Mihaela şi-a chemat iubitul în România, pentru a-şi mai potoli dorulFoto: Hepta

Distanţa de 1.500 de kilometri dintre Bucureşti şi Monte Carlo n-o împiedică pe Mihaela Rădulescu să-şi exercite, ca la carte, rolurile de mamă şi de iubită. Aşadar, după ce-şi termină treaba la PRO TV, vedeta zboară la iubitul şi la fiul ei. Dar a venit vremea ca şi austriacul de Cartea Recordurilor să fie navestist pentru iubita lui.

drumuri, pendulând între bărbaţii din viaţa ei, iubitul Felix şi fiul Ayan, dar şi între cele două emisiuni de la PRO TV. Deja ne-am obişnuit să o vedem live, în fiecare luni, de la ora 20.30, prezentând “Uite cine dansează!”, iar vineri dând verdicte ca jurat la “Românii au talent”. 

Iată că, deşi s-a obişnuit să-şi ducă viaţa într-un bagaj, între două sau chiar trei destinaţii, Mihaela schimbă foaia de data aceasta şi l-a chemat pe Felix Baumgartner (47 de ani) la Bucureşti, pentru a mai micşora dorul dintre ei. Aşadar, Click! a aflat că sportivul austriac ar putea fi spectator şi susţinător al Mihaelei la emisiunea “Uite cine dansează!”. 

“Felix a venit de câteva ori în România şi va mai veni, vrea să mă susţină şi să ne vedem, căci altfel nu mai apucăm. Întotdeauna, după emisiune, iau avionul şi zbor la copilul meu (n.r. la Monte Carlo), după care îmi mai rămâne prea puţin timp pentru Felix, deci tura asta e rândul lui să fie lângă mine”, ne-a mărturisit diva, care în februarie l-a însoţit pe Felix, timp de două săptămâni, în Arizona - SUA, la antrenamentele „Air Force Red Bull US”. 

“Trăiesc între două avioane, între două suflete care sunt viaţa mea şi care mă fac cea mai fericită femeie şi mamă! Ador agitaţia asta, ador bucuria în care trăiesc şi n-aş schimba nimic. Asta vreau să dansez, ăsta e ritmul vieţii care-mi place de mor!”, ne-a povestit, în exclusivitate Mihaela Rădulescu. Vedeta ne-a mai spus că dansul este mereu prezent în viaţa ei, fiind deseori un preludiu extrem de binevenit. 

“Dansez foarte des, ba singură, ca formă de mişcare şi de libertate, ba cu Felix, de prosteală şi de drag... N-am fost şi nu voi fi în viaţa mea o acritură, ador să mă alint lângă bărbatul meu, să mă exprim în ce fel mă simt fericită, dansând, pictând, scriind, grădinărind, mergând pe munte la pas sau cu motoarele, pilotând elicopterul sau zburând cu kite-surf-ul. Nimic nu mă entuziasmează mai mult în munca mea decat live-ul, directul. Acolo e adevărul, acolo e vibraţia cea mai energizantă. Vin cu mare chef la muncă şi mă bucur să dau peste oameni grozavi, oneşti, profesionişti. Suntem o gaşcă tare faină. Live-ul e ca un concert sau ca o mare competiţie, trebuie să repeţi, să te antrenezi, să fii în cea mai bună formă fizică, dar şi psihică. Mă ocup de toate, trei ore şi ceva de direct pot fi extrem de solicitante, dar de aceea sunt acolo, s-a dus vestea că pot duce orice în direct”, ne-a mai declarat vedeta. 

Click! spune

Mihaela şi Felix sunt împreună de doi ani şi cinci luni. Locuiesc la Monaco, în vila ei, dar şi în Elveţia, la reşedinţa lui. Vedeta PRO TV şi-a însoţit iubitul în toată lumea, la toate competiţiile sportive importante.

Uite ce spune despre partenerul ei, Cabral!

simeon stalpnicul png

O echipă atipică, dar tonică, Mihaela şi Cabral au prezentat lunea trecută pentru prima dată împreună.

“Alături de Cabral, repetăm ce repetăm, fixăm serios toate intrările, ieşirile şi momentele împreună, după care râdem, povestim despre jumătăţile noastre (n.r. Cabral e căsătorit cu Andreea Ibacka). Ador oamenii cu umor şi creier, fără ei ar fi trist în jur. Ăştia suntem noi, super serioşi, ca să nu greşim nimic pentru direct, dar şi oameni normali la cap, care ştiu că succesul în orice vine şi din autenticitate, din simţul umorului, din onestitate”, a mai declarat Mihaela pentru Click!.

Felix a mai fost în România în 2015

simeon stalpnicul png

În mai 2015, Felix Baumgartner a mai fost în România, pentru a participa, alături de Mihaela Rădulescu, la maratonul “Wings For Life”.

Acela a fost momentul potrivit ca fostul iubit al Mihaelei, Dani Oțil, să îl cunoască pe noul bărbat din viața divei.

Nu au ieșit scântei, ba chiar cei doi bărbați au avut subiecte de discuție, ambii fiind pasionați de sport și de mașini. Mihaela i l-a prezentat lui Felix pe fostul ei iubit, Dani Oțil.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net