Mihaela Rădulescu: “Nu-mi plac relaţiile la distanţă”

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu este îndrăgostită până peste cap de Felix BaumgartnerFoto: Arhivă personală
Mihaela Rădulescu este îndrăgostită până peste cap de Felix BaumgartnerFoto: Arhivă personală

Mihaela Rădulescu (45 de ani) are fluturi în stomac doar când se gândeşte la actualul ei iubit, Felix Baumgartner (45 de ani)! Totuşi, neîmplinirea divei de la Monaco este că are parte doar de relaţii la distanţă.

După o poveste de dragoste la depărtare, pe care Mihaela Rădulescu a trăit-o alături de mai tânărul Dani Oţil (34 de ani), timp de şase ani, iată că istoria se repetă. Fără voia sexoasei Mihaela Rădulescu. În prezent, diva de la Monaco se iubeşte nebuneşte cu sportivul austriac Felix Baumgartner (45 de ani), dar… tot de la distanţă, din păcate.

Mihaela Rădulescu, nemulţumită că nu poate sta mai mult cu Felix

Mihaela Rădulescu, fericită alături de Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu, fericită alături de Felix Baumgartner

De curând, Mihaela Rădulescu, noua membră a juriului emisiunii “Românii au Talent” a dezvăluit, în emisiunea de la Radio Europa FM a Andreei Esca, în care a fost invitată, că aceasta e una dintre nemulţumirile ei, dar nu are încotro.

“Nu-mi plac relaţiile la distanţă, dar nu am încotro. Aşa mi s-a întâmplat...”, a mărturisit  Mihaela Rădulescu, la radio.

Mihaela Rădulescu regretă nespus că nu poate petrece mai mult timp liber alături de austriac. Totuşi, ea se bucură de fiecare clipă de iubire alături de noul partener.

“În sfârşit iubesc mult mai liber, mai profund, iubirea nu mai are aceelaşi înţelesuri ca la douăzeci de ani. Acum iubesc ceva mai înţelept. Nu mai potolit, sunt la fel de pătimaşă, dar iubesc mai înţelept. Nu mai am pornirea de a căuta în telefonul iubitului, de a-l scotoci prin buzunare. Făceam asta în tinereţe. Până la urmă am realizat că secretul fericirii e nu să cauţi, ci să simţi, nu să fii detectiv pentru asta. Acum sunt o femeie mult mai puţin enervantă, geloasă, posesivă. Mi-e mai bine şi mie, dar şi pentru relaţia în sine”, a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, interogată de Andreea Esca

Una dintre întrebările Andreei Esca a luat-o prin surprindere pe Mihaela Rădulescu: ”Am o întrebare care mă macină de o vreme. Mihaela, ai putea să te îndrăgosteşti şi tu de un domn care să aibă un nume mai uşor de pronunţat?”, a întrebat-o Andreea Esca, amuzată.

“Adevărul este că mi s-a întâmplat şi asta", a răspuns Mihaela Rădulescu, în glumă.

"Nu, deci eu nu mai pot, ascultă-mă puţin. Am trecut prin perioada Scwarzenberg (n.r.  - acesta este numele fostului soţ pe care l-a avut Mihaela Rădulescu, Elan Schwarzenberg)). Aveam nenumăraţi colegi care spuneau că nu mai pot să pronunţe Schwarzenberg. Acum e Felix Baumgartner. Nu se mai poate!", a mai spus Esca.

"Ce să fac, aşa s-a nimerit şi cu Schwarzenberg, şi cu Baumgartner...", a replicat Mihaela Rădulescu, râzând în hohote.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net