Mihaela Rădulescu, răsfăț de ziua ei, într-o vilă de lux din Monaco

image
Mihaela (stânga) s-a pozat în acest loc de vis, alături de actrița germană Jessica Stockmann

Una dintre cele mai sexy și apreciate vedete de televiziune, Mihaela Rădulescu, împlinește 51 de ani, pe 3 august, bun prilej pentru un mic răsfăț.

Diva de la Monaco s-a lăfăit, deunăzi, în vila bunei sale prietene, actrița Jessica Stockmann: “Acum asta a fost stația mea perfectă! La 3 minute de Monaco, o vilă uluitoare de închiriat pentru o zi, un weekend, o săptămână sau o lună. 7 dormitoare, toate cu vedere la mare, arată și se simte că cerul e perfect. Fiecare detaliu, conceptul din spatele fiecărei camere și colțuri, a fost creat pentru a vă distra în toate felurile posibile.

image

Piscină, sală de gimnastică, sală de cinema, jocuri, terase, grădină imensă, intimitate totală și toate, într-un limbaj de lux. Vacanțe, petreceri private, nunți, evenimente, totul se poate încadra aici”. A lăudat-o și pe celebra proprietară: ”În spatele acestui cer incredibil e o femeie super, actrița germană Jessica Stockmann. Am fost în multe locuri frumoase, dar acesta este magic. După cum vedeți, ne place să vorbim despre La Villa Monaco. Este o bijuterie rară, ascunsă. Și asta sunt eu, fericită”. 

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
Zalomir3 jpg
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png