Mihaela Rădulescu, răsfăț de ziua ei, într-o vilă de lux din Monaco

Ultima actualizare:

    Mihaela (stânga) s-a pozat în acest  loc de vis, alături  de actrița germană Jessica Stockmann
Mihaela (stânga) s-a pozat în acest loc de vis, alături de actrița germană Jessica Stockmann

Una dintre cele mai sexy și apreciate vedete de televiziune, Mihaela Rădulescu, împlinește 51 de ani, pe 3 august, bun prilej pentru un mic răsfăț.

Diva de la Monaco s-a lăfăit, deunăzi, în vila bunei sale prietene, actrița Jessica Stockmann: “Acum asta a fost stația mea perfectă! La 3 minute de Monaco, o vilă uluitoare de închiriat pentru o zi, un weekend, o săptămână sau o lună. 7 dormitoare, toate cu vedere la mare, arată și se simte că cerul e perfect. Fiecare detaliu, conceptul din spatele fiecărei camere și colțuri, a fost creat pentru a vă distra în toate felurile posibile.

Piscină, sală de gimnastică, sală de cinema, jocuri, terase, grădină imensă, intimitate totală și toate, într-un limbaj de lux. Vacanțe, petreceri private, nunți, evenimente, totul se poate încadra aici”. A lăudat-o și pe celebra proprietară: ”În spatele acestui cer incredibil e o femeie super, actrița germană Jessica Stockmann. Am fost în multe locuri frumoase, dar acesta este magic. După cum vedeți, ne place să vorbim despre La Villa Monaco. Este o bijuterie rară, ascunsă. Și asta sunt eu, fericită”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
banner Mara Banica Culiță Sterp png
margareta paslaru jpeg
 Pentru că au o viață agitată și muncesc mult dar se și implică în creșterea copiilor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu prea mai au timp pentru ei
marina voica jpg
image png
image png
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net