Mihaela Rădulescu s-a fotografiat ca o adevărată prințesă. Cum au reacționat fanii


    Mihaela RădulescuFoto Instagram
Mihaela RădulescuFoto Instagram

Mihaela Rădulescu reușește de fiecare dată să-și șocheze prietenii virtuali prin ipostaze cât mai spectaculoase. De această dată ea și-a pus o coroană pe cap și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care explică femeilor cum se pot simți ca niște regine.

Mihaela Rădulescu a publicat un mesaj alături de fotografie în care a declarat că nicio femeie nu va fi regină dacă nu se va simți astfel. Prietenii virtuali au reacționat imediat cum au văzut fotografia și i-au lăsat comentarii apreciative. „Ești unul dintre cele mai bune modele”, i-a scris cineva. „Să fii mereu mândră de tine, ești super. Ești ca o prințesă sau o regină. Rămâi așa cum ești, femeie wow”, a fost un alt mesaj primit de vedetă.

simeon stalpnicul png

„Nimeni nu te va face să te simți ca o regină sau o prințesă dacă tu nu o faci. Chiar dacă sună ca o nebunie în ochii altora. Nu ești aici pentru a mulțumi pe nimeni, dar să scoți ce ai mai bun din tine”, a fost descrierea din dreptul fotografiei publicate de Mihaela Rădulescu pe Instagram.

oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
horoscop 26 martie jpg
carina veghiu jpg
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg