Mihaela Rădulescu și-a adus prietena la noul show de dans de la ProTv. Despre cine este vorba

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce Pro TV a anunţat că Mihaela Rădulescu şi Cabral vor prezenta noul show de dans de la Pro TV, au început să fie nominalizaţi şi concurenţii. Iată că Dana Budeanu, creatoarea de modă, este a treia anunţată, după actorul Marius Manole şi Sandu Lungu.

Stilista s-a alăturat echipei fiind a treia concurentă care, împreună cu un dansator profesionist, va demonstra că dansul înseamnă frumusețe, emoție, grație, iubire și trăiri profunde.

„Probabil sunt singura vedetă din acest show care nu este o vedetă. Selectarea și propunerea de a participa au fost o reală surpriză, peste care nu am trecut nici acum, acceptând. Nu am așteptări, pentru ca nu am fost niciodată în fața camerelor, ci dimpotrivă, prin natura proiectelor la care am lucrat, doar în spatele celor aflați în față. Dansul nu este o provocare pentru mine, este o plăcere, așa cum cred că este pentru oricine. Este una dintre bucuriile despre viață, alături de muzică și soare. Suntem la Pro TV, care mie mi-a devenit un fel de a doua casă în ultimii ani, așadar este o schimbare de registru și o trecere în fața camerei, pe care o fac cu emoție”, spune Dana Budeanu.

simeon stalpnicul png

Dana este critic vestimentar, designer și unul dintre stiliștii preferați ai celebrităților din România. A studiat Managementul și Business-ul European la London School of Economics și și-a dat doctoratul în Integrare Europeană la University College London. Cu toate că nu a profesat niciodată în domeniul economic, experiența londoneză a ajutat-o să se dezvolte personal și profesional. Este apreciată pentru stilul său, fiind un nume important în industria de fashion din România. De-a lungul timpului, Dana a îmbrăcat vedete importante din țară, dar și din străinătate, precum ar fi Eva Longoria, Jennifer Lopez sau Jessica Biel. În plus, este foarte bună prietenă cu Mihaela Rădulescu, prezentatoarea acestui nou show!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net