Mihaela Rădulescu și-a distrus ținute de 6.000 € la Fermă: "Am primit o porție de balegă pe cizmele Marant"

2019. Cizmele din blană, purtate de Mihaela în emisiune, costă 2.000 de euro
2019. Cizmele din blană, purtate de Mihaela în emisiune, costă 2.000 de euro

Ține la etichetă, prin urmare în valiza adusă de la Monaco, unde locuiește, Mihaela Rădulescu a îndesat, pentru filmările de la ”Fermă”, și câteva haine de fițe. Dacă anul trecut și-a distrus două perechi de cizme, în valoare de 4.000 de euro, iată că vara aceasta haine de aproape 2.000 de euro au avut aceeași soartă.

Și ediția din acest an a reality-showului "Ferma: orășeni versus săteni" (PRO TV), se află în topul audiențelor, inclusiv datorită concurentelor alese parcă după mărimea decolteului, printre ele numărându-se bombele sexy, Anda Adam, Viviana Sposub, Alina Pușcău și Anna Lesko. Cum filmările au avut loc timp de 35 de zile, tot ca în primul sezon, la Cocani, județul Dâmbovița, într-o fermă părăsită, gazda emisiunii, Mihaela Rădulescu (51 de ani), a decis să nu mai locuiască la un hotel de cinci stele, din București, ci în rulota din apropierea fermei unde se afla tabăra concurenților.

Mihaela Rădulescu prezintă și noul sezon Ferma
Mihaela Rădulescu prezintă și noul sezon Ferma

Din păcate, la filmări, din cauza unor situații neprevăzute, ea și-a distrus câteva ținute vestimentare de fițe: ”Mă amuză maxim să mă joc cu garderoba mea în contextul vieții la țară. Sigur că există și riscuri în timpul procesului - anul acesta am primit o porție de balegă proaspătă pe cizmele Marant (care pot ajunge și la 3.700 de lei, n.r.), niște lături sărite din găleată unui concurent pe o fustă Cucinelli (poate ajunge una și la 2.000 de lei, n,r.), m-au înțepat două albine și o viespe și a trebuit să tăi cu foarfeca mânecă bufantă unde intrase albina. Dar, uite, că am ce povești iau mereu partea bună, nu sufăr pentru obiecte, fie ele și vestimentare", a povestit Mihaela Rădulescu pentru noul număr al revistei "Viva".


    2019. Cizmele din blană, purtate de Mihaela în emisiune, costă 2.000 de eurofoto: PRO TV
2019. Cizmele din blană, purtate de Mihaela în emisiune, costă 2.000 de eurofoto: PRO TV

Anul trecut și-a distrus cizmele Chanel

Dar și la filmările de anul trecut, Mihaela a înregistrat o pagubă consistentă în garderobă: ”Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel (n.r- 2.000 de euro perechea), o rochie Balmain din cașmir, pe care au luat-o cameristele din greșeală la spălat și din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febra 42, ceva ce n-am avut în viața mea, dar, iată, adun povești de spus la gura sobei. Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu. O țin pe mămăligă și păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit perfecte.ro.

Citește și:

Mihaela Rădulescu, mesaje romantice cu producătorul de la «Fermă»! «Mi-e dor de tine, zeul meu»

Mihaela Rădulescu suferă la ”Ferma”! ”Mi-am distrus cizmele Chanel și am făcut febră 42”

Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png