Mihaela Rădulescu şi Felix se întrec în dulcegării. "Mi-e dor de femeia mea sexy!"

Ultima actualizare:
Relația dintre Mihaela Rădulescu și iubitul ei va rămâne neschimbată pe perioada filmărilor de la „Ferma”
Relația dintre Mihaela Rădulescu și iubitul ei va rămâne neschimbată pe perioada filmărilor de la „Ferma”

Ferma 2019, noul sezon al emisiunii difuzat de Pro Tv, i-a cam "răpit-o" lui Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea se află în munţi, la filmări, iar cei doi iubiţi au o perioadă în care relaţia lor se desfăşoară la distanţă. Asta nu înseamnă că ochii care nu se văd, se uită, ci dimpotrivă, cei doi iubiţi îşi fac declaraţii fără perdea pe reţelele sociale, în "văzul" tuturor.

Chiar dacă sunt cazați în vârf de munte, Mihaela Rădulescu nu a rupt legătura cu iubitul ei, conturile lor de pe reţelele sociale fiind pline de dulcegării. Cei doi au făcut schimb de mesaje picante din care se înţelege că abia aşteaptă să se revadă. Sportivul austriac i-a transmis iubitei că îi este foarte dor de ea, iar vedeta tv i-a răspuns imediat şi l-a asigurat că se vor vedea mai repede decât îşi imaginează el. " Îmi lipseşte fata mea sexy şi fierbinte...mult", a scris Felix, iar Mihaela i s-a adresat pe măsură. "În curând, bărbatul meu perfect", a fost mesajul ei.

Vedeta şi sportivul s-au văzut deja o dată şi se pare că Felix intenţionează să-şi facă din nou drum prin munţii din Caraş-Severin, acolo unde se filmează Ferma 2019.   


    Relația dintre Mihaela Rădulescu și iubitul ei va rămâne neschimbată pe perioada filmărilor de la „Ferma”Foto Instagram
Relația dintre Mihaela Rădulescu și iubitul ei va rămâne neschimbată pe perioada filmărilor de la „Ferma”Foto Instagram

“Nu e chiar capătul lumii. Felix a venit în vizită o dată și va mai veni, nu mă lasă el de izbeliște 3 luni. Mă încurajează zilnic, știe cât contează sprijinul cuiva drag, pentru că și eu i-am fost alături în toate momentele lui importante. Ayan, fiul meu, e foarte implicat, povestim zilnic, e fanul lui Cristi (n.r. Bozgan), adoră tehnicile de supraviețuire. Și e foarte mândru de mama lui, treabă care mă topește”, a mai spus Mihaela pentru Protv.ro.

Ce spune Mihaela despre platoul de filmare din munţi

Cât despre locul unde filmează, Mihaela a spus că nu e o alegere pe care ar face-o în vreun scenariu de viață. Preyentatoarea şi-a stricat cizmele Chanel şi a făcut febră 42 la fermă. "Dacă m-ar forța viața să ajung într-o fermă, măcar n-aș avea două mâini stângi. Sunt îndemânatică la munca de casă, grădină, fermă, știam să fac diverse lucruri, iar acum am mai învățat o grămadă”, a povestit vedeta. Mihaela se pare că şi-a negociat contractul astfel încât pe durata celor 3 luni de fermă să fie vizitată de trei ori de Felix şi de fiul ei Ayan. 

Citeşte şi:

Diferențele dintre «Ferma 2019» și formatul vechi al emisiunii. Care sunt regulile

Reacția dură a lui Nea Raţă după ce a fost înlocuit la „Fermă”: „Roata se va întoarce”

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png