Mihaela Rădulescu suferă la ”Ferma”! ”Mi-am distrus cizmele Chanel și am făcut febră 42”

Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu și-a adus cizmele și geanta Chanel la ferma din munți
Mihaela Rădulescu și-a adus cizmele și geanta Chanel la ferma din munți

Mihaela Rădulescu ( 49 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Ferma” (Pro TV), a plecat în munți încărcată cu nu mai puţin de şapte valize burdușite cu haine și cu încălțăminte de fițe. Din păcate, multe dintre ele au ajuns acum bune de aruncat la coș. În plus, senzuala vedetă s-a căptușit și cu o gripă de toată frumusețea, care a scos-o câteva zile din circuit, iar mâncarea nu îi e deloc pe plac, așa că își pune în farfurie doar multă mămăligă.

La mai toate emisiunile TV, prezentate de Mihaela Rădulescu (49 de ani), diva a strălucit în lumina reflectoarelor. Și de data aceasta, pentru emisiunea filmată în munţi, vedeta a dorit să țină la etichetă, numai că s-a ales cu o pagubă cât casa. „Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din cașmir, pe care au luat-o cameristele din greșeală la spălat și din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap”, a povestit vedeta, pentru Perfecte.ro

Mihaela Rădulescu esre convinsă că s-ar descurca bine dacă ar fi nevoită să trăiască într-o fermă
Mihaela Rădulescu esre convinsă că s-ar descurca bine dacă ar fi nevoită să trăiască într-o fermă

Cum e sezonul virozelor, Mihaela a trecut printr-o experiență care i-a dat emoții. ”Am răcit cumplit, cu febră 42, ceva ce n-am avut în viața mea, dar, iată, adun povești de spus la gura sobei”. Nici mâncarea nu îi este pe plac, diva de la Monaco fiind obișnuită cu un meniu sănătos. ”Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu. O țin pe mămăligă și păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”.


    Mihaela Rădulescu esre convinsă că s-ar descurca bine dacă ar fi nevoită să trăiască într-o fermăfoto: Pro TV
Mihaela Rădulescu esre convinsă că s-ar descurca bine dacă ar fi nevoită să trăiască într-o fermăfoto: Pro TV

Mihaela Rădulescu, vizitată la Fermă de iubitul ei, Felix Baumgartner

Chiar dacă sunt cazați în vârf de munte, Mihaela Rădulescu nu a rupt legătura cu iubitul ei. “Nu e chiar capătul lumii. Felix a venit în vizită o dată și va mai veni, nu mă lasă el de izbeliște 3 luni. Mă încurajează zilnic, știe cât contează sprijinul cuiva drag, pentru că și eu i-am fost alături în toate momentele lui importante. Ayan, fiul meu, e foarte implicat, povestim zilnic, e fanul lui Cristi, adoră tehnicile de supraviețuire. Și e foarte mândru de mama lui, treabă care mă topește”, a mai spus Mihaela pentru Protv.ro.

Cît despre locul unde filmează, Mihaela a spus că ”nu e o alegere pe care aș face-o în niciun scenariu de viață, dar dacă m-ar forța viața să ajung într-o fermă, măcar n-aș avea două mâini stângi. Sunt îndemânatică la munca de casă, grădină, fermă, știam să fac diverse lucruri, iar acum am mai învățat o grămadă”, a mai spus ea.

Pro TV, cu ”Ferma”, din nou lider de audiență

Ediția „Ferma” de marți seara a fost, din nou, lider absolut de audiență pe toate categoriile de public, cu cifre duble comparativ cu televiziunea clasată pe locul secund! Astfel, telespectatorii au fost cu ochii pe aventurile concurenților din „Ferma”: tensiunile din cabană și încercările fetelor de a aplana conflictele, duelul dintre Carmen și Jorge pentru a prelua șefia în fermă și strategiile concurenților pentru a se asigura că vor rămâne în show!

Peste1,5 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit „Ferma” în fiecare minut! Cei 17 concurenți care au rămas în show au început să se cunoască mai bine și știu deja cu cine își pot stabili alianțele... sau așa își imaginează. La cabană, tensiunea crește din ce în ce mai tare: Florin Pastramă devine protejatul fetelor, iar Vali Bărbulescu și Kamara îl atacă la fiecare ocazie. În fermă, Carmen Negoiță este noul fermier-șef și încearcă să fie un lider mai calm, spre deosebire de Brigitte.

Citește și:

Găinușă se ia de Mihaela Rădulescu: ”Nu se mai putea așeza pe scaun din cauza cusăturilor”

Mesajul Monicăi Bârlădeanu, după ce Mihaela Rădulescu i-a luat locul la «Ferma»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net