Mihaela Rădulescu, te ţine să faci şi asta?

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu a fost acuzată că are un comportament agresiv în emisiuna „Românii au talent”, doar de dragul audiențeicaptură: PRO TV
Mihaela Rădulescu a fost acuzată că are un comportament agresiv în emisiuna „Românii au talent”, doar de dragul audiențeicaptură: PRO TV

Uite ce acrobaţii face la bară Yeva Shiyanova, sexy-blonda din Kazakhstan! După ce i-a atras atenția juratei Mihaela Rădulescu, atunci când s-a tăvălit prin făină la „Românii au talent”, Yeva ar putea să impresioneze din nou.

A amuţit toată suflarea masculină și a fost aplaudată în mod special de Mihaela Rădulescu după dansul ei senzual, pe care l-a pus în scenă vinerea trecută, la „Românii au talent” (PRO TV). Dar puţini ştiu că frumoasa Yeva Shiyanova se pricepe să facă striptease şi în „aer”, nu doar la sol. Blonda de 23 de ani din Kazakhstan se făleşte pe conturile de socializare cu activitatea ei de coregraf, dansatoare şi fotomodel, iar imaginile cu ea la bara de striptease îţi taie răsuflarea.

Mihaela Rădulescu, uite-o pe Yeva dansând la bară

Nu este exclus ca, în etapele următoare de la „Românii au talent”, emisiune din al cărei juriu face parte acum și Mihaela Rădulescu, Yeva să ne încânte cu acrobaţii la bară, mai ales că s-a antrenat mulţi ani pentru competiţii de gen, cum ar fi „Pole Dance Star of Eurasia”. În 2013, ea obţinut locul al doilea la acest concurs, iar Click! îşi prezintă imagini cu spectaculoasa coregrafie.

Mihaela Rădulescu, uite ce bine arată Yeva

Ei bine, suntem curioşi dacă pe Mihaela Rădulescu (45 de ani) o vor mai ţine „balamalele” să o imite şi de această dată pe Yeva, aşa cum a făcut în prima ediţie a show-ului de la PRO TV, când s-a tăvălit prin făină, în rochie de seară. Jurata de la „Românii au talent” a practicat 12 ani de gimnastică ritmică de performanţă, aşa că nu i-ar fi foarte greu să stea cu fundul în sus şi capul în jos, aşa cum face Yeva Shiyanova.

Mihaela Rădulescu, atac la adresa unei copile „grase”

În prima ediție „Românii au talent” din noul sezon, Mihaela Rădulescu s-a ridicat de pe scaunul de jurat și, cu toate că purta o rochie supermulată, scurtă și decoltată, s-a încumetat să imite numărul concurentei. S-a tăvălit prin făină, iar gestul ei a fost comentat timp de o săptămână. Imaginile cu Mihaela Rădulescu plină din cap pâcă-n picioare de făină vor rămâne, cu siguranță, în arhivele Internetului.

Tot în ediția din 13 martie de la „Românii au talent”, Mihaela Rădulescu a șocat audiența atunci când s-a luat de una dintre concurente că este prea grasă pentru numărul pe care l-a propus pe scenă. Reacția sa a fost îndelung comentată. Inclusiv Dani Oțil, fostul ei iubit, a luat-o peste picior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Irina Rimes
radu bănică iubita jpg
banner Nouria Nouri png
banner gabriela cristea png
madonna profimedia (2) jpg
banner oana roman png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net