Mihaela Tatu, în luptă cu celulita și la 51 de ani

15 februarie 2015
Mihaela Tatu s a retras din televiziune și călătorește prin țară pentru a preda cursuri jpeg
Mihaela Tatu s-a retras din televiziune și călătorește prin țară pentru a preda cursurifoto: Click!

Are 51 de ani și nu mai lucrează în televiziune. Cu toate acestea, Mihaela Tatu este și astăzi preocupată de felul în care arată. În prezent, fosta prezentatoare de la „De 3 x femeie” se chinuiește mai ceva ca o domnișoară să revină la silueta de acum 15 ani...

De când a rămas fără nici un proiect de televiziune, Mihaela Tatu călătorește prin țară, pentru a preda cursuri de dezoltare personală. Datorită noii pasiuni, fosta vedetă tv ajunge foarte des în Iași, unde și-a făcut mulți prieteni. Unul dintre ei este patron al unui centru de înfrumusețare.

image
Mihaela Tatu apelează foarte des la „terapia prin frig”, în speranța că va reuși să slăbească

De câte ori se află în „capitala” Moldovei, Mihaela profită de ospitalitatea acestuia și face ședințe de criosaună. Acest tratament de înfrumusețare denumit și „terapia prin frig” e renumit pentru trtarea celulitei. Mihaela intră într-o capsulă verticală unde temperatura scade chiar și la -180 de grade Celsius. Afară rămân doar capul și mâinile. 

„Cei care au adus criosauna în România susţin că acest tip de tratament reduce celulita şi greutatea corporală. La fiecare procedură se pot arde peste 1.000 kcal, ceea ce înseamnă că după o serie de 20-30 proceduri, greutatea corpului poate scade cu 7-10 kg. După criosaună se obţine o regenerare naturală a celulelor, adică un organism mai tânăr, se stimulează sistemul imunitar, se reglează activitatea hormonală şi metabolismul, se îmbunătăţesc funcţiile sexuale”, explică Mediafax.

Mihaela s-a mutat la Oradea

După ce s-a îmbolnăvit grav, Mihaela Tatu şi-a vândut locuinţa din Bucureşti şi s-a mutat la Oradea, renunţând la televiziune. În prezent, ea ţine cursuri de dezvoltare personală şi, din când în când, mai vine în Bucureşti pentru diverse evenimente.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png