Mihaela Tatu nu se mai opreşte din slăbit. De la de 3 X femeie a ajuns... super femeie!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Joviala cum o ştie toată lumea de pe micul ecran, Mihaela Tatu a rămas la fel de veselă şi acum, chiar dacă mulţi nu au mai văzut-o la faţă de ceva timp. Vedeta are toate motivele să fie fericită: şi-a găsit un iubit şi a slăbit, aşa cum şi-a dorit dintotdeauna.

Cine nu mai ţine minte emisiunea "De 3 X femeie", moderată de Mihaela Tatu?! Acela a fost momentul ei de glorie totală, după care toată viaţa ei a luat o altă direcţie după ce starea ei de sănătate a avut de suferit. 

„Am scăpat din niște lucruri grele, am ales să trăiesc. Mi s-a mai dat o șansă. Dacă tot am ales să trăiesc, m-am hotărât să trăiesc fain. Și trăiesc fain, bucurându-mă de orice. Da, există viață după televiziune, important este cum vezi. Nu contează anii din viață, ci viața din ani”, a spus Mihaela Tatu într-un interviu.

simeon stalpnicul png

Nu a durat mult şi a ieşit soarele şi pe strada ei. MIhaela şi-a găsit de muncă, dar şi un iubit care o face o femeie foarte fericită. "Lucrurile stau așa… La o fată singură și un măgar zbiară, zicea mama. Pentru această perioadă mă simt ok în această relație. Eu trăiesc foarte mult în ”aici și acum”. Sunt rezultatul unui trecut și al experiențelor pe care le-am avut. Asta este Mihaela Tatu de acum. Cu toată experiența pe care o am, mă străduiesc în ”aici și acum”, dar proiectându-mi un viitor foarte apropiat. Nu știu ce o să fac peste 10 ani, nu știu ce o să fac peste un an. Dar acum mă simt confortabil în existența mea, în viața mea, în bucuria fiecărei dimineți și a fiecărei zile, alături de acest om”, a mai zis fosta prezentatoare.

În prezent, Mihaela arată grozav, după ce a scăpat de câteva kilograme în plus, iar toate apariţiile ei sunt distinse.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net