Mihaela Tatu s-a îngrăşat 19 kilograme în opt luni! Ce s-a întâmplat cu ea

7 mai 2015
image
Mihaela Tatu a pierdut pentru moment lupta cu kilogramele, dar nu abandonează foto: arhiva personală

După ce reuşise să slăbească, Mihaela Tatu (52 de ani) a luat din nou proporţii îngrijorătoare! Fosta prezentatoare tv a dezvăluit motivele pentru care a ajuns să cântărească mai mult cu 19 kilograme în ultimele luni.

Mihaela Tatu (52 de ani) a trecut printr-o transformare fizică vizibilă, dar şi-a păstrat aceeaşi bună dispoziţie şi zâmbet molipsitor. De când s-a îmbolnăvit, în urmă cu câţiva ani (a avut fibrom uterin şi s-a operat şi de colecist), fosta prezentatoare TV s-a îngrăşat enorm. O perioadă, ea nu a mai ţinut cont de aspectul fizic, ci doar să se facă bine. 

image
Fosta prezentatoare tv a apelat la sprijinul unui nutriţionist

Problemele de greutate nu s-au rezolvat nici până astăzi, ba chiar Mihaela Tatu a mărturisit la "Teo Show" că a venit  în Bucureşti pentru a apela la sprijinul unui nutriţionist. "După doar o săptămână, rezultatele se văd. Domnul doctor este cel mai bun exemplu. El a ajutat şi alte persoane pe care eu le cunosc şi aveau în trecut probleme de greutate.

image
Mihaela Tatu are probleme cu glanda tiroidă

La mine sunt nişte probleme pe care le am cu tiroida. Mănânc cu poftă, nu neapărat mult. O fac,la ore nepotrivite şi poate în combinaţii nefericite. Dacă slăbesc o să-mi dispară şi nodulii pe care îi am", a spus fosta prezentatoare a emisiunii "De 3 x femeie" la Kanal d. Fosta vedetă tv a spus că ar reveni cu drag pe sticl, însă până acum ofertele în acest sens au cam ocolit-o. În schimb, Mihaela Tatu nu stă degeaba. S-a mutat la Oradea şi a urmat cursuri de oratorie şi dicţie. Ea pregăteşte medici şi specialişti în diverse domenii pentru a susţine discursuri. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png