Mihaela Tatu se întoarce în televiziune! Ce mult s-a schimbat

Ultima actualizare:

    Mihaela Tatu este negustoarea de la Ferma VedetelorFoto: arhivă personală
Mihaela Tatu este negustoarea de la Ferma VedetelorFoto: arhivă personală

Nu degeaba a slăbit Mihaela Tatu 20 de kilograme! Noua siluetă i-a adus şi un job important. După ani de absenţă de pe micul ecran, prezentatoarea se întoarce pe sticlă, într-u proiect marca Pro Tv, trust din care vedeta a făcut parte în trecut pe când modera emisiunea care a făcut-o celebră " De 3 X femeie".

Mihaela Tatu (54 de ani) a bătut palma cu Pro tv pentru emisiunea Ferma vedelor, care va fi difuzată din 13 februarie, de la ora 20:00. Competiția aduce în faţa publicului 6 perechi de vedete care vor intra în cursa pentru titlul de Fermierul anului și marele premiu de 50.000 de euro. Pe lângă mult-temutul Nea Rață, care are grijă să transforme vedetele în fermieri adevărați, Monica Bîrlădeanu, carismatica prezentatoare, care are grijă să le asculte problemele și să îi ajute să treacă peste momentele grele, va intra în Ferma vedetelor și Mihaela Tatu.


    În anii 2000, Mihaela era motorul de audienţă al postului Acasă TV
În anii 2000, Mihaela era motorul de audienţă al postului Acasă TV

Ea va fi Mărioara, negustoarea fermei și va avea un rol foarte important - le va aduce concurenților produse în fermă, se va târgui cu ei și va fi responsabilă de confortul în fermă, dar pe bani.

“De ceva vreme aștept inagurarea Fermei vedetelor și în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorințe - aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un «autentic» reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc și să joc un personaj, din perspectiva mea, tare simpatic. Ceea ce mi-aș dori ar fi să nu care cumva să pierdeți vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteți norocoși - aveți posibilitatea să vedeți vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situații limită. Vă aștept să faceți cunoștință cu Mărioara și să vedeți cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”, a declarat Mihaela Tatu.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net