Mihaela Tatu te învaţă să vorbeşti corect pentru 450 de lei

Ultima actualizare:

    Mihaela Tatu: "Sunt într-o perioadă a vieţii mele în care vreau să dăruiesc"
Mihaela Tatu: "Sunt într-o perioadă a vieţii mele în care vreau să dăruiesc"

Pe Mihaela Tatu nu o mai vedem aşa de des la televizor. Locuieşte la Oradea, unde pune voci în filme de desene animate. O perioadă a călătorit, s-a redescoperit, a învăţat multe, iar acum se declară a fi într-una dintre cele mai fericite şi liniştite momente ale vieţii sale. Şi, din experienţa ei, vrea să dăruiască şi altora. De doi ani, călătoreşte prin toată ţara şi ţine traininguri motivaţionale.

Mihaela Tatu şi-a descoperit latura business a personalităţii ei şi a devenit unul dintre cei mai buni traineri acreditaţi de Autoritatea Naţională pentru Calificare. „După ce am terminat cu televiziunea, am participat la foarte multe întâlniri la cluburi de oratorie şi lidership. Şi acolo mi-am dat seama că tinerii aceştia extraordinar de frumoşi şi minunaţi sunt foarte concentraţi  pe ceea ce înseamnă conţinut, dar nu pe livrarea discursului. Respectiv pe intonaţie, dicţie, exprimare gramaticală corectă. Aşa am început să studiez mai serios logopedie, dicţie etc., iar acestea, cumulate cu experienţa mea de 20 de ani în media, m-au ajutat să am succes în domeniu. Şi am foarte multe de oferit”, spune Mihaela, care va susţine la Bucureşti, la data de 25 februarie februarie, un training de atitudine, dicţie şi vânzări.

Timp de 8 ore (de la 9 la 17), la Grand Hotel Continental, Mihaela îi va învăţa pe participanţi să-şi susţină în mod corect discursurile, trainingurile, conferinţele, să aibă o atitudine (psihică şi fizică) potrivită şi să-şi convingă interlocutorii. „Cursul meu se remarcă prin exemplificări şi aplicarea promptă a micilor trucuri – de altfel ştiintifice – de care vă puteţi folosi în viaţa de zi cu zi, atrăgându-vă succesul şi admiraţia celor din jur”, spune fostul realizator, prezentator şi producător de emisiuni radio-tv. Taxa de participare este de 450 lei + TVA şi acoperă cursul, diploma, pauzele de cafea şi masa de prânz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net