Mihaela Tatu: "Trei luni de zile m-a ţinut fiică-mea"

Ultima actualizare:

    Mihaela Tatu şi-a transformat pasiunea în profesiefoto: Facebook
Mihaela Tatu şi-a transformat pasiunea în profesiefoto: Facebook

Nu mai face televiziune de 6 ani, dar asta nu înseamnă că Mihaela Tatu a scăpat de povara celebrităţii. Ba, mai mult, notorietatea i-a încurcat socotelile atunci când a vrut să se angajeze pentru a-şi câştiga pâinea. Vedeta a recunoscut că trei luni a fost nevoită să trăiască pe banii fiicei sale, Ioana.

Există viaţă după televiziune, iar Mihaela Tatu (54 de ani) este cel mai bun exemplu în acest sens. Îndrăgita vedetă a rămas pe veci cu ştampila "De 3 x femeie", după numele emisiunii pe care a realizat-o timp de 7 ani la Acasă TV, începând cu 14 februarie 2001. Şi chiar i se potriveşte, căci în ciuda cumpenelor care i-au ieşit în cale de-a lungul timpului, ea a reuşit să se reinventeze şi să iasă la liman. Săptămâna trecută, Mihaela a fost pentru două zile la Ploieşti, pentru a participa la workshopul „Femeia, între carieră şi familie”, care a avut loc pe 27 mai, la Palatul Culturii din oraş. A fost persoana potrivită la locul potrivit, pentru că acum, după reconversia profesională, din vedetă de televiziune în trainer, Mihaela are mult mai multe de spus. Şi-a deschis sufletul într-un interviu sincer şi emoţionant pentru publicaţia http://prahovaeconomica.eu, unde a recunoscut, fără fiţe de vedetă, că o vreme a fost nevoită să trăiască pe banii fiicei. Mai exact, este vorba despre perioada în care ieşise din televiziune, dar nici nu avea un alt job. Nu pentru că nu dorea, ci pentru că nimeni nu voia să o angajeze, din varii motive.


    Ioana Tatu, fiica Mihaelei, s-a stabilit în Germaniafoto: arhivă personală
Ioana Tatu, fiica Mihaelei, s-a stabilit în Germaniafoto: arhivă personală

"Trei luni de zile m-am dat cu capul de pereţi, pentru că schimbarea unei paradigme în viaţa ta, a unei profesii, nu e de ici, de colo. Sunt oameni cărora le este teamă să facă o schimbare la 20, 25, 30, 35, 40 de ani. Dar eu, la aproape 50? Ştii ce greu mi-a fost? Am încercat să-mi găsesc de lucru la stăpân, cum se zice, însă unii au spus <păi cum să o angajăm pe Tatu, că asta a fost acolo, e prea bine pregătită profesional pentru ce avem să-i dăm noi de făcut>. Ei n-aveau de unde să ştie că eu voiam doar un loc de muncă. Apoi, alţii mi-au spus: <O să vină Tatu şi o să ne ceară o leafăăă, vai de capul nostru>. Eu voiam doar să lucrez. Trei luni de zile m-a ţinut fiică-mea", a povestit Mihaela Tatu pentru sursa citată. Acum, vedeta este trainer pe dicţie, arta livrării discursului şi dezvoltare personală, voice over, moderator/prezentator de evenimente. Mihaela Tatu a prezentat emisiunile "Viaţa bate filmul" (PRO TV), "De 3 x femeie" (Acasă TV), "Celebrii sau nu" (Antena 2) şi "La Hanul lui Tatu" (Antena 2). Fiica ei, Ioana Tatu (30 de ani), s-a stabilit în 2014 la Berlin şi lucrează ca designer de interior.

“Mi-am dorit să mă desăvârşesc din punct de vedere al cunoaşterii naturii umane, pentru că eu Facultatea de Psihologie am făcut-o la 42 de ani, mi-am dorit să văd de ce alţi oameni din alte părţi ale pământului gândesc altfel decât noi, ce anume îi determină să hotărască altfel, să vadă perspectiva altfel şi mi-am dat seama că istoria lor şi moştenirea pe care o au, bucătăria, cultura, zona geografică şi-au pus amprenta  asupra felului în care îşi ghidează opţiunile în viaţă, libertatea, democraţia. Când m-am întors nu m-am mai regăsit în televiziune. În 2012 am dat peste emisiuni tabloid în care nu puteam să vorbesc despre rolul femeii în societatea românească pentru că acel format scotea în evidenţă exact ce nu îmi doream: goliciune prea multă, vulgaritate, ce e mai urât în femeie şi în societate. În aceşti doi ani descoperisem alt nivel al existenţei cu valorile acelea pe care mi le cultivaseră părinţii şi pe care de multe ori le uitasem pe drum, lucru care a trezit în fiica mea o admiraţie uluitoare şi din dorinţa din a fi modelul fiicei mele m-am apucat şi eu să-mi doresc şi eu să fiu mai bună”, mai povesteşte Mihaela Tatu în interviu.


    În anii 2000, Mihaela era motorul de audienţă al postului Acasă TV
În anii 2000, Mihaela era motorul de audienţă al postului Acasă TV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net