Mihaela, tot mai bine-i la garsonieră! GALERIE FOTO

simeon stalpnicul png

Trăieşte în puf pe Coasta de Azur, dar a simţit nevoia să se întoarcă în „cuibuşorul de nebunii" modest al lui Dani Oţil. După ce şi-a petecut toată ziua de sâmbătă cu Elan, la revenirea în ţară, Mihaela Rădulescu s-a dedicat 100% iubitului ei.

Vineri s-a întors în România. Sâmbătă a stat cu Elan Scwartzenberg, fostul soţ, în vila căruia locuieşte la Monte Carlo.

Aşa că Dani Oţil a trebuit să aştepte până în seara următoare pentru a o strânge din nou în braţe pe femeia din viaţa sa.

Cum dragostea trece prin stomac, cei doi au ieşit marţi la cumpărături, cu maşina, nu foarte departe de garsoniera „matinalului" de la Antena 1.

Fotoreporterii Click! i-au suprins întorcându-se în jurul orei 20.00, încărcaţi cu pungi pline cu diverse produse, iar la volan s-a aflat Mihaela Rădulescu.

După ce au descărcat bagajele şi le-au dus în casă, vedeta a fost ajutată de un vecin binevoitor să intre în bloc, în timp ce Dani Oţil s-a întors în parcare pentru a verifica maşina. Şi-a luat rucsacul, a studiat interiorul automobilului, a încercat portiera de câteva ori şi a urcat în garsonieră liniştit că totul este în siguranţă.

Mihaela Rădulescu a revenit în România pentru a deschide câteva magazine „Piciorul gras", cu haine pentru copii. Primul a fost deschis în această vară, la Constanţa.

Vezi aici GALERIE FOTO.

Oare aşa îl aşteaptă Mihaela pe Dani seara, la garsonieră?

simeon stalpnicul png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
loredana groza jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
cub claudia patrascanu gabi badalau png
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg