Mihai Albu, fără fiica lui de Paște. “Mikaela are telefonul restricționat de mama ei”

Ultima actualizare:

    Mihai Albu și fiica lui, Mikaelafoto: Facebook
Mihai Albu și fiica lui, Mikaelafoto: Facebook

Mihai Albu (58 de ani) nu va putea petrece Paștele anul acesta alături de fiica lui, Mikaela (11 ani). Designerul de încălțăminte își acuză fosta soție, pe Iulia Albu (39 de ani), că i-a restricționat apelurile fiicei sale, pentru ca el să nu poată vorbi cu fetița.

Mihai Albu trăiește într-un război permanent cu fosta soție, Iulia Albu, în ceea privește programul de vizitare al fiicei lor, Mikaela (11 ani și jumătate). Anul acesta, designerul nu-și va vedea fiica de Paște și nici măcar nu va vorbi cu ea la telefon. Mikaela și-a consumat deja timpul petrecut cu tatăl ei în vacanță, când Iulia Albu i-a dat copilul 10 zile, să stea la el. “Fiica mea a fost la mine 10 zile, în vacanță. Am fost în parc și la doctor. Mi s-a părut cam slăbuță, i-am făcut analize. A reieșit că e un pic cam anemică. I-am luat cadou un laptop, că avea o tabletă. Era foarte bucuroasă. Ea are telefonul restricționat, nu poate fi sunată decât de mama ei și de prietenul mamei ei. Nu poate nici ea să sune pe nimeni. Nu vorbesc cu ea decât atunci când mi-o dă mama ei, conform programului de vizitare. Și telefonul e cumpărat de mine. Mi s-ar părea normal să o pot suna, să mă sune când are vreo problemă. Să vorbim zilnic la liber, doar sunt tatăl ei”, a declarat Mihai Albu, la Antena Stars.


    Iulia Albufoto: Instagram
Iulia Albufoto: Instagram

Mihai Albu va petrece Paștele cu mama lui

Pentru că fiica lui și-a consumat zilele de vacanță alături de tatăl ei, Mikaela va petrece Paștele cu mama ei. “Mika nu va veni de Paște, pentru că am avut o treime din vacanță, a fost 10 zile la mine. Anul trecut a făcut cu mine Paștele, acum s-a potrivit să fie cu mama ei. Eu voi sta cu mama, trebuie să stau cu ea, necesită îngrijire permanentă. Am făcut amândoi vaccinurile, ea are 93 de ani”, a mai declarat designerul.

Citește și:

Iulia și Mihai Albu se ceartă pe o blană de vulpe

EXCLUSIV Mihai Albu, scandal și în pandemie cu fosta nevastă: ”Mi-am îmbrățișat fiica abia azi, după 63 de zile de dor”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net