Mihai Albu: «Iulia m-a lăsat să-mi văd fetița un singur minut»

24 ianuarie 2017
simeon stalpnicul png
Iulia Albu este acauzată de fostul soţ că nu este mai îngăduitoare

Neînţelegerile dintre Iulia (35 de ani) şi Mihai Albu (44 de ani) continuă şi la patru ani de la divorţ. Jurata emisiunii “Bravo, ai stil!” (Kanal D) e acuzată de fostul ei soţ că nu îl lasă să o vadă mai des pe Mikaela (7 ani), unicul lor copil. Ultima întâlnire tată-fiică a durat fix 60 de secunde. Mihai îşi caută acum dreptatea la tribunal.

Mihai Albu şi-a luat inima în dinţi şi a chemat-o pe Iulia Albu, pe 20 ianuarie, în faţa magistraţilor, în speranţa că situaţia se va remedia: “Am încercat să rezolv lucrurile pe cale amiabilă, am făcut o notificare acum zece luni, dar nu s-a putut ajunge la un numitor comun cu Iulia. Nu am mai vorbit cu fosta mea soţie. Ultima dată am văzut-o pe fiica mea, luni, un minut, pe holul casei. Şi am apucat să îi zis că o iubesc şi să vină să stea cu mine,  să petrecem mai mult timp împreună.

simeon stalpnicul png
Mihai Albu, arhitect de profesie, şi-a învăţat fiica, încă de mică, să deseneze

Eu am chemat-o pe Iulia în instanţă pentru că vreau un program stabil în ceea ce priveşte timpul petrecut alături de Mikaela, deoarece nu îmi doresc să fie la discreţia fostei mele soţii, când are timp şi chef ea”, ne-a spus el, plin de tristeţe. Mihai este foarte ataşat de micuţă şi o vrea cât mai mult în preajma lui:” Am cerut un sfert din vacanţe şi subvacanţe alături de fetiţă, să petrec Sărbătorile de iarnă şi de Paşte din doi în doi ani cu ea, şi să petrecem împreună două weekend-uri din patru. Vreau să mai precizez că nu am spus niciodată că îmi interzice să îmi văd copilul, ci doar că mă lasă să fiu lângă ea când are chef”, a mai adăugat Mihai Albu, pentru Click! De asemenea, celebrul designer de încălţăminte ne-a mai dezvăluit şi ce s-a hotărât în urma primei înfăţişări, dar şi ce a cerut Iulia magistraţilor. “După tot ce s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute, specialiştii fac o anchetă ca să vadă condiţiile de trai ale copilului, iar următoarea înfăţişare o să fie în luna martie, unde sper ca lucrurile să se rezolve. Pe lângă asta, vreau să spun că Iulia a cerut în faţa instanţei ca mama mea să fie supusă unui control psihiatric, lucru respins de ei. Mama are 89 de ani şi stă la mine, dar nu are probleme de acest gen, pentru că este o femeie cu capul pe umeri”, a mai precizat artistul. Iulia Albu reuşeşte să surprindă cu apariţiile sale excentrice. Aşa că şi de această dată vedeta de la Kanal D a apărut la proces cu o ţinută de culoare maro şi cu un şal alb cu model care i-a acoperit complet faţa peste care avea o pereche de ochelari de soare. “Eu nu fac circ mediatic cu procesul asta, eu îmi doresc să am un program concret în ce priveşte timpul petrecut alături de fetiţa mea. Nu vă uitaţi că a venit la proces cu o faşă pe faţă? Eu îmi doresc să atrag atenţia sau ea?”, a conchis Mihai Albu.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
cub delia png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png