Mihai Albu nu merge să își vadă fiica? Iulia Albu: «Viaţa mea nu va deveni niciodată un circ»

Ultima actualizare:
Mihai Albu  spune că Iulia  şi actualul iubit  îl denigrează în  faţa copilului
Mihai Albu spune că Iulia şi actualul iubit îl denigrează în faţa copilului

Designerul Mihai Albu (58 ani) continuă “războiul” cu fosta sa soţie, Iulia Albu (39 ani), din cauza fetiţei pe care o au împreună, Mikaela, în vârstă de 11 ani. Mihai Albu îi aduce dese acuze Iuliei în mediul online şi pe reţelele sociale, dar şi atunci când este invitat în emisiuni, pentru faptul că nu îşi poate vedea copilul, aşa cum el a cerut în instanţă.

Designerul de pantofi este nemulţumit  în continuare de faptul că nu petrece mai mult timp alături de cea mică, iar Iulia spune că nu i-a îngrădit niciodată accesul la Mika, din contra.

Din surse apropiate Iuliei Albu am aflat că fashion designerul este în posesia mai multor mail-uri în care îl invită pe fostul soţ să îşi vadă sau să-şi viziteze fetiţa, iar acesta refuză. Mai mult, ultima dată când Mihai Albu a ieşit în presă şi la tv, spunând că nu îşi poate vedea copilul,  se pare că designerul avea consimţământul Iuliei de a o vedea pe Mikaela, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, întrucât Mihai Albu a uitat să vină să o ia. Mai mult decât atât, fashion designerul Iulia Albu se arată deranjată de faptul că fostul soţ îl numeşte amant pe iubitul său cu care are o relaţie de 4 ani, deşi cei doi sunt divorţaţi cu acte din anul 2013. 

Potrivit  judecătorilor,  Mihai poate  vedea fetiţa  în weekend  şi în vacanţe
Potrivit judecătorilor, Mihai poate vedea fetiţa în weekend şi în vacanţe

Alte surse din complexul în care locuieşte Iulia Albu spun pentru Click! că designerul refuză să intre în casă atunci când se duce să îşi ia fetiţa şi că preferă să o aştepte pe hol. Refuză orice fel de comunicare cu Iulia Albu sau cu iubitul acesteia, având chiar o atitudine agresivă. Contactă telefonic, Iulia Albu a făcut următoarea declaraţie: “Nu permit nimănui să încerce să  îmi târască numele şi imaginea în noroi, iar viaţa mea nu va deveni niciodată un circ mediatic aşa ca a altora!”. 

 Neavând nici un dialog cu fosta soţie, Mihai Albu continuă să îşi spună of-ul pe reţelele sociale şi să îşi ţină urmăritorii la curent cu ceea ce se întâmplă în viaţa lui: “Aşa cum era normal, Poliţia Română şi Procuratura au analizat cu celeritate plângerea făcută de mama copilului meu şi au anulat, după cincisprezece ore, ordinul de protecţie instituit împotriva mea. Ca urmare s-a emis o Hotărâre a Parchetului realizând de fapt lipsa de temei a acţiunii (din punctul meu de vedere aberantă).

Mihai Albu: «Ordinul de protecţie a fost anulat după 15 ore»

Sper că aceste tipuri de demersuri infantile să înceteze, mai ales că este vorba de legătura dintre un tată şi copilul său, relaţie care nu poate fi împiedicată să se desfăşoare, atâta vreme cât există implicare şi deplin interes întru binele copilului! Deşi a reuşit să-mi anuleze o zi petrecută cu fetiţa mea, sper ca duminică de ziua noastră de nume să fie raţională şi să nu ne împiedice să ne sărbătorim împreună. La mulţi ani, tuturor celor care îşi sărbătoresc ziua numelui pe 8 noiembrie! La mulţi ani, Mika!”, a fost mesajul postat de Mihai Albu pe pagina sa de socializare.  


    Potrivit  judecătorilor,  Mihai poate  vedea fetiţa  în weekend  şi în vacanţe
Potrivit judecătorilor, Mihai poate vedea fetiţa în weekend şi în vacanţe

Iulia Albu a depus pe data de 6.11.2020 un ordin de protecţie  provizoriu împotriva lui Albu Ion Mihai, ca urmare a ameninţărilor pe care acesta le-a făcut în cadrul emisiunii de la Antena Stars când a spus “Dacă aveam un pistol…”, referindu-se la ultima întâlnire cu fosta lui soţie, iubitul acesteia şi fiica lor minoră.  În acel ordin se stipula ca designerul de pantofi să nu se apropie la mai puţin de 100 de metri de fosta lui soţie.  

Iulia şi Mihai Albu au divorţat în 2013, după o căsnicie de opt ani. Din mariajul celor doi a rezultat o superbă fetiţă, Mikaela, care are acum 11 ani şi seamănă izbitor cu mama ei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net