Mihai Albu și-a găsit aleasa și a găsit-o bine. El și noua lui iubită au fost nași

10 iulie 2017
simeon stalpnicul png
Mihai Albu s-a afișat cu noua lui iubită la o nuntă. Cei doi au fost nașii surorii noii sale partenere de viațăfoto: Facebook

Celbrul designer de pantofi iubește și este iubit. Mihai Albu și-a refăcut viața în brațele unei tinere di n Bistrița-Năsăud, stabilită de ceve vreme în Spania. Fostul soș al Iuliei albu a fost nașul surorii noi sale iubite.

Designerul de pantofi a fost naș alături de noua sa iubită, Alina de Micco, o tânără din Bistrița Năsăud cu afaceri imobiliare în Palma de Mallorca. Alina este sora Ancăi Carcu, fostă membră în PRM, care a avut mai multe conflicte cu diferiți politicieni, printre care și Corneliu Vadim Tudor.

simeon stalpnicul png
Mihai Albu are o relație cu sora Ancăi Cârcufoto: Facebook

Designerul de pantofi apare în câteva fotografii alături de noua lui iubită, Alina, si Ana Cârcu, la nunta ce a avut loc în Maramureș. Pentru că cei doi nu sunt cununați, Mihai și Alina au fost a doua pereche de nași ai surorii acesteia. Alina a purtat ținute nonconformiste, în stilul Iuliei Albu, fosta soţie a designerului de pantofi, și mai multe pălării.

simeon stalpnicul png
Alina a purtat mai multe pălării, în stilul fostei soții a designerului de pantofifoto: Facebook

O vreme, Mihai Albu a dus o viață discretă din punct de vedere personal și intim, preferând să nu se afișeze la brațul vreunei alte femei. Anul trecut însă, designerul a recunoscut la tv că în viața lui există cineva însă a preferat să fie discret pentru a-și proteja relația.

simeon stalpnicul png
Alina de Micco este stabilită în spania, unde are mai multe afaceri cu imobiliarefoto: Facebook

 ”Da, am o relație. Ea nu este persoană publică, nici măcar nu este cetățean român. Am preferat să fim mai discreți pentru a ne proteja relația. Chiar dacă suntem încă în tatonări și așteptăm să trecem proba timpului, sper că se va transforma în ceva frumos. E normal să sper asta. Când vom fi pregătiți, amândoi, să ne asumăm relația, nu ne vom mai ascunde și vom apărea, împreună, în public, să vorbim despre noi. Atracție există, trebuie doar să avem răbdare să vedem ce ne va rezerva viitorul. Nu pot vorbi acum despre viitor, nu îmi pot permite, dar voi avea răbdare și, dacă ne ajută Dumnezeu, vom fi împreună pentru o perioadă lungă”, declara Mihai Albu, conform timponline.ro. La nunta din Maramureş, cei doi s-au lăsat fotografiaţi de Anca, semn că nu vor să se mai ascundă de ochii lumii.

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu, până în anul 2013, când cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. 

banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
1 capricorn jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7 anda adam 40 de ani 1 jpg jpeg
cub mircea bravo png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp