Mihai Albu: «Voi petrece, în sfârşit, un weekend liniştit cu fetiţa mea»

Ultima actualizare:

    Iulia şi Mihai Albu s-au despărţit  fără scandal, însă nu s-au putut  înţelege până la urmă în privinţa  programului de vizitare a copilului
Iulia şi Mihai Albu s-au despărţit fără scandal, însă nu s-au putut înţelege până la urmă în privinţa programului de vizitare a copilului

Mihai Albu (53 de ani) este în al nouălea cer de bucurie că, în urma procesului intentat fostei soţii, Iulia, privind programul de vizită al fiicei lor, Mikaela, instanţa i-a dat câştig de cauză. Dacă în cei patru ani de la divorţ el apuca să-şi vadă copilul mai mult pe fugă, prin curtea şcolii, iată că acum fericitul tătic pregăteşte cu emoţie primul sfârşit de săptămână cu Mikaela.

Mihai şi Iulia Albu (35 de ani) au divorţat în 2013, an în care au stabilit la notar, de comun acord, ca el să-şi vadă copilul după un anume program. Dacă, iniţial, Iulia a respectat înţelegerea, cu timpul, ea i-a dat fetiţa doar după bunul plac.


    Mihai, alături de  fiica lor, Mikaela
Mihai, alături de fiica lor, Mikaela

Sătul să se întâlnească cu Mikaela (7 ani) din ce în ce mai rar, Mihai Albu şi-a invitat fosta nevastă la tribunal. După câteva termene, iată că Mihai poate răsufla uşurat: “Weekend-ul ăsta urmează să mă prezint să o iau pe Mikaela, ca să petrecem sfârşitul de săptămână împreună. O să îi pregătesc un program frumos. Ea o să fie la mine un sfert din vacanţe, primul şi al treilea weekend din lună, şi prima parte din vacanţe şi din subvacanţe. Eu nu consider neapărat un câştig acest proces, am câştigat doar un timp în plus, alături de fetiţa mea. Am ajuns în instanţă din cauza fostei mele soţii, care îmi dădea copilul cum avea ea chef. Adesea mergeam în curtea şcolii, ca să îi fac cu mâna Mikaelei, şi să o văd”, ne-a mărturisit el, luni, cu emoţie în glas.

Dar, Mihai Albu speră ca, pe viitor, să-şi vadă fetiţa şi mai des: ”Probabil că acest program o să se schimbe în doi-trei ani pentru că Mikaela va mai creşte. Eu sunt dispus să petrec şi mai mult timp cu copilul meu, dacă Iulia va fi de acord”, ne-a mai zis el.

Iată însă că, în timp ce Mihai îşi freacă mâinile de bucurie şi pregăteşte cu drag întâlnirea cu unicul său copil, Iulia Albu se face că plouă: “Nu ştiam că weekend-ul acesta Mihai va veni să-şi ia fetiţa. Acum filmez, sunt ocupată”, ne-a declarat ea, ieri.  Iulia şi Mihai au custodie comună, însă Mikaela figurează cu domiciliul la mamă. Cei doi foşti soţi continuă să locuiască în acelaşi bloc, dar la etaje diferite, însă nu au reuşit să păstreze o relaţie amiabilă nici măcar de dragul Mikaelei.

Separaţi la notar, au ajuns şi în instanţă

simeon stalpnicul png

Iulia Albu s-a căsătorit cu designerul de încălţăminte Mihai Albu în 2005. Nimeni nu dădea prea multe şanse acestui cuplu, mai ales că diferenţa de vârstă dintre ei era de aproape 20 de ani. Au rezistat împreună  până în 2013, timp în care Iulia a devenit din ce în ce mai cunoscută şi s-a transformat din tânăra timidă în criticul de modă care face acum furori la emisiunea “Bravo, ai stil”.

Cuplul s-a separat civilizat, la notar, unde au stabilit inclusiv detaliile legate de custodia fiicei lor, care a rămas la mamă şi de programul de vizită pentru tată. Ulterior, Mihai Albu şi-a acuzat fosta soţie că nu respectă această înţelegere şi că îi aduce copilul “numai când are chef”, drept pentru care a deschis proces în instanţă. Într-un interviu recent pentru revista OK! România, Iulia Albu a vorbit deschis despre divorţ, spunând că a fost un lucru foarte bun care i s-a întâmplat.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net