Mihai Bendeac, despre suicidul DJ-ului Avicii: „Încerc să fac oamenii să conștientizeze”


    Mihai Bendeac ridică un semnal de alarmă asupra depresiei Foto Instagram
Mihai Bendeac ridică un semnal de alarmă asupra depresiei Foto Instagram

La doar câteva zile după ce trista veste care anunța cauza reală a morții îndrăgitului DJ Avicii a fost făcută, și anume sinuciderea, actorul Mihai Bendeac a decis să ridice un semnal de alarmă cu privire la reala problemă cu care se confruntă tot mai mulți oameni: depresia.

Actorul a dorit să evidențieze faptul că aceasta afecțiune nu este una care trebuie ignorată, deoarece atunci când este netratată, poate duce la urmări grave și ireversibile, precum suicidul. Mihai a dorit să explice motivele pentru care întotdeauna a ales să dezbată public aceasta problemă, cu care se confruntă și el de ceva vreme, distribuind un articol care anunța tragicul mod în care faimosul DJ Avicii a decis să-și pună capăt zilelor, după ce se vehiculează că s-ar fi confruntat cu depresia. În completarea articolului, Mihai a scris și un mesaj pentru urmăritorii săi virtuali de pe Facebook. „În caz că mai întreabă vreun prost de ce popularizez depresia. (Adică de ce vorbesc cât pot despre boală și încerc să fac oamenii să conștientizeze...)”, a transmis acesta, fiind vădit nemulțumit de modul în care românii aleg să privească depresia, necatalogând-o ca fiind o reala boală. 

Artistul a vorbit public despre depresie, confruntându-se și el cu simptomele acestei afecțiuni
Artistul a vorbit public despre depresie, confruntându-se și el cu simptomele acestei afecțiuni

„Mi-a zis cineva odată că depresie au oamenii care se plictisesc. Mai e și ăsta ( un alt utilizator Facebook n.r) care comentează: Eu totuși nu ințeleg ce motive ai avea tu să fii in depresie. Îmi vine să îmi trag palme... ori suntem un popor de oameni fericiți, ori mulți nu înțeleg ce înseamnă depresia, că poate să lovească pe ORICINE și nu ajunge doar să gândești pozitiv, câteodată boala asta te distruge”, a comentat un utilizator, în asentimentul lui Mihai. „Suntem pe aceeași lungime de undă... din păcate lumea nu vrea să înțeleagă, de multe ori cataloghează depresia drept lene sau moft... e trist și e greu... ", a fost un alt comentariu, publicat de unul dintre prietenii virtuali ai artistului. 

Totuși, de-a lungul timpului, Mihai Bendeac s-a lovit de un val negativ de comentarii din partea publicului său, atunci când decidea să detalieze aceste simptome cu care se confruntă atât el, cât și alte milioane de oameni din întreaga lume. Mihai s-a declarat de-a lungul timpului „răpus” de această boală și nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că îi este extrem de greu să se lupte cu depresia. „Am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate”, a mărturisit actorul acum ceva timp, tot prin intermediul Facebook-ului. 

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg