Mihai Bendeac, mesaj pentru un fotbalist celebru: "Omul ăsta sigur e handicapat"

23 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Mihai Bendeac, despre un celebru fotbalistFoto Facebook

Mihai Bendeac a fost martor la o întâmplare care l-a uimit cu adevărat. În timp ce-și căuta loc de parcare în fața unul mall din Bucuresști, a observat cum o persoană este îndrumată spre locurile de parcare pentru handicapați și cum a fost salutat de restul oamenilor.

Actorului nu i-a venit a crede că acea persoană era fix un fotbalist retras din funcție. Mihai Bendeac a publicat un mesaj în care povestește toată întâmplare pe contul personal de Instagram.

"Eram, zilele trecute, în parcarea de la un Mall. Căutam un loc de parcare. Mă învârteam de ceva timp. La un moment dat, exact în faţa mea, un Mercedes parchează. Al dracu' ghinion! Mă uit mai bine. Parcase în locul pentru persoanele cu handicap. Mental, "al dracu' ghinion" s-a topit. "Săracul om", mi-am spus. Bravo, România! Bravo că ne respectăm persoanele cu handicap. Bravo că, în sfârşit, avem respect faţă de ei, că îi protejăm.Am şi văzut, în oglinda retrovizoare, cum bodyguarzii Mall-ului au sărit să-l întâmpine pe bietul om, să-l dirijeze în a parca acolo. Deci ei ştiau că e persoană cu handicap. De-aia au şi dat noroc aşa lung cu el.Într-un final, cu greu, am găsit şi eu un loc de parcare. Şi, apoi, cu şoc în suflet am văzut şi persoana cu handicap.Un fost fotbalist. A jucat la Dinamo. A jucat in echipa cu un multiplu cuceritor al Balonului de Aur in ultimii ani. Săracul. Cu cât bun-simţ a ascuns că e handicapat. Respect bodyguarzilor de la Mall Vitan că ştiau şi că l-au ajutat să parcheze maşina acolo.... Ştiu ce o să spuneţi, haterilor! Că a parcat acolo fiindcă o arde şmecher şi că e barosan şi vedetă şi dă şpagă şi îl doare-n p..ă. Dar sunteţi nedrepţi. Un asemenea fost sportiv, sigur are o concepţie despre fizicul uman, un respect faţă de cei cu handicap şi conştiinţă a faptului că o persoană publică e un model într-o parcare publică... Deci înghiţiţi-vă hate-ul! Omul ăsta sigur e handicapat!", a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram.

Deși acesta nu a vrut să-i dea numele, mulți oameni și-au dat seama despre cine era vorba.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg