Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca, în ciuda controverselor: „Mă orientez după medici, câștigători de Nobel”

Ultima actualizare:

    Mihai Bendeac s-a vaccinat cu serul AstraZenecaFoto: Captură Video
Mihai Bendeac s-a vaccinat cu serul AstraZenecaFoto: Captură Video

Mihai Bendeac s-a vaccinat, miercuri, 7 aprilie, cu serul de la AstraZeneca, în ciuda informaţiilor controversate care au apărut de-a lungul timpului în legătură cu acest produs. Actorul a declarat că el are încredere în medici, și nu în cei care se împotrivesc vaccinării.

„A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu", a spus Mihai Bendeac, miercuri, la Antena 3, după ce a făcut vaccinul anti-COVID.

Cât despre informaţiile contradictorii care apar cu privire la acest vaccin, artistul a susținut că alege să nu le ia în seamă, lăsându-se pe mâna specialiştilor.

„Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență. 

Dacă facem un mic efort de imaginație, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?! 

Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica", a spus Mihai Bendeac pentru sursa anterior menționată.

Mai multe țări au anunțat că vor înceta administrarea vaccinului AstraZeneca COVID-19, după ce au fost raportate posibile efecte secundare grave. Au fost raportate și mai multe morți, în corelație cu formarea de cheaguri de sânge. OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a anunțat însă că recomandă continuarea vaccinării cu serul, după o analiză prealabilă.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net