Mihai Bendeac și Cheloo, amuzați de ținuta Deliei: «Arăți ca o bomboană de brad»

Ultima actualizare:

    Delia, Mihai Bendeac și Cheloo
Delia, Mihai Bendeac și Cheloo

Delia Matache știe cum să-și surprindă colegii de platou de la iUmor cu ținute cât mai controversate, însă de această dată ei nu au înțeles pe deplin care au fost ideile ei când s-a îmbrăcat așa în una dintre edițiile emisiunii. Aceștia au asemănat-o cu o bomboană de brad din anul 1982. Cu toate replicile amuzante pe care le-a primit, artista nu a părut să fie afectată în niciun fel de remarca oferită de Cheloo, ba chiar s-a simțit amuzată.

Delia s-a îmbrăcat cu o geacă aurie lucioasă, pe cap și-a așesat un turban de aceeași culoare, iar în picioare a încălțat o pereche de cizme înalte din piele neagră, care i-a acoperit aproape în întregime picioarele. Deși poate fi catalogată ca fiind o ținută excentrică, colegii din juriu nu au putut să o aprecieze, ba mai mult i-au criticat-o dur. 

simeon stalpnicul png

Primul care nu ș-a putut abține criticile amuzante sau ironiile a fost Cheloo care nu a putut înțelege de ce a trebuit să-și mai coafeze părul dacă și l-a acoperit cu acel turban. Artistul a mărturisit că accesorul de pe cap, în formă de trandafir, îl hipnotizează în totalitate. „De ce învestești în machiaj, în păr, dacă apoi îți pui așa ceva pe ca? Mă hipnotizează trandafirul din fruntea ta, arăți ca o bomboană de brad din `82”, a fost replica ironică a lui Cheloo.

Mihai Bendeac, mai în gumă, mai în serios a sărit în ajutorul Deliei și i-a luat apărarea, explicându-le amândurora că Delia a avut stil cu acea ținută și că arată foarte bine. „Arăți foarte bine, ai stil”, a replicat actorul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net